2777
2789
عنوان

دادگاه طلاق

186 بازدید | 18 پست

من رفتم دادگاه بعد قاضی گفت برای اینکه راحت تر باشه روند طلاقت شوهرتم باشه راحت تره هرچی گفتم وکالت تام دارم واین حرفا گفت حالا زنگش میزنم و فلان.. خلاصه زنگ زدم با گوشیم قاضی باهاش حرف زد گف نمیتونه اون روز بیاد و سه شنبه(امروز) قردر بود بره دادگاه.. حالا سوالم اینه از کحا بفهمم پروندم چی شده؟ شوهرم رفته یا نه؟ خودم بهش پیام نمیدم. قاضی گفت زنگ میزنم اطلاع میدم نوشت روی کاغذ اما تا الان تماسی گرفته نشده چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سایت عدل ایران قسمت روند پرونده نگاه کن ببین آخرین بروزرسانی پرونده ات برای چه تاریخی هستش. وکالت در طلاق داری باید برای شوهرت وکیل بگیری تا بجای اون بیاد دادگاه

این نیز بگذرد .....
چون وکالت داشتی نیاز به حضورش نبود قصد قاضی اینکه صحبت کنه آشتی. کنید که حتی زمان رو تغییر میده

نه بابا خود قاضی هم نظرش رو این بود سریع راحت شم یکم باشوهرم حرف زد فهمید هم چیو

وکالت درطلاق ک سریع هستتوافق شاید میخواد ک سریع تر بشه وای توافقی ممکن ک نه صددرصد بیشتر باید از حقت ...

گذشتم از همه چی طلاهامم پس دادم که وکالت گرفتم فک کردی الکی بهم وکالت داد

از سایت عدل ایران قسمت روند پرونده نگاه کن ببین آخرین بروزرسانی پرونده ات برای چه تاریخی هستش. وکال ...

آره بهم گف قاضی.. ولی بابام گف ما نمیخوایم بیشتر از این هزینه ای متحمل بشیم.. بعد قاضی گف در هر حال باید وکیل بگیرید با یه قیمت کم بعد گف خودش بیاد راحت تره