2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نیم چیه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمم عاشق دختره ولی من پسر😂😂

من دوتا دختر دارم اولی و دومی من دوست داشتم دختر بشه شوهرم به شدت پسر دوسته الان خدا خواسته باردارم پسر من حالم داغونه شوهرم خوشحاله میگم خدا دلش نیومد دل تو رو بشکونه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه درست ریپ زدم عزیز گفتم ک مال شمادختر ولی گفتم اشتباه کرده باشم ولی مبارکت باشه انشالا ی داداش برا ...

برا منم حدس بزن.

۹ هفتم هیچ علائم خاصی ندارم. از چیزی بدم نمیاد. هوس هم نمی کنم.

فقط سینه هام بزرگ و دردناکن

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
من دوتا دختر دارم اولی و دومی من دوست داشتم دختر بشه شوهرم به شدت پسر دوسته الان خدا خواسته باردارم ...

عزیزم😍 بازم خوبه جنست جور میشه هم دختر هم پسر

بنظرم از دوجنس داشته باشی خیلی خوبه انشالله سالم باشه و بسلامتی بغلش کنی😍

علائمت چیه؟

دختر ولی ته دلم میگه شایدپسرباشه اخه دختر دردش زیرشکم پسردردش کمر

پیچیده شد😅

برام فرقی نداره

میگم صحیح و سالم و عاقبت به خیر باشه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
عزیزم😍 بازم خوبه جنست جور میشه هم دختر هم پسربنظرم از دوجنس داشته باشی خیلی خوبه انشالله سالم باشه ...

سلامت باشی عزیزم همچنین شما یه نی نی سالم و صالح خدا بهت بده

من چون خدا خواسته شد خیلی حالم بد بود یعنی هرکی منو میدید میگفت بچت دختره ولی علائمم رنگ ادرار تیره شد یعنی کامل نارنجی بود ترشی دوست داشتم. نوک سینه هام سیاه شده حالت تهوع خیلی کم داشتم حرف uانگلیسی تو چشم راستم بود بعد من دخترام طرف چپ بود اینم دقیقا طرف چپ بود دیگه مبگفتم حتما دخترع ولی سونو که رفتم گفت پسره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم انشالله که به همین زودیا تستت مثبت بشه عزیزم😍😍😍

فدات قشنگ دلم 💋🙏♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️