2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نیم چیه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 95 پست
دختره البته همینجوری میگما چون من برا پسرم خیلی حالم بد بود تا نه ماه افتضاح بودم پیاز نه به ترشی دا ...

اخی من خودمم بارداری قبلی خیلی تهوع داشتم ولی الان اصلا البته تازه پنج هفتمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟تو روز تخمک گذاری هم اقدام کردم انشالله اول سالم باشه 😍😍

اسی توروخدا منو راهنمایی کن بگو چجوری روز تخمک گذاری رو فهمیدی.من پدرم در اومده سراین روز تخمکگذاری اصلا نمیدونم کدوم موقع هس

من میگم دختره 🥰😘😘

انشالله هر چی ک هست صحیح و سالم و صالح و قدم دار باشه عزیزم برای منم دعا کن مامان بشم🙏♥️♥️💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من میگم دختره 🥰😘😘انشالله هر چی ک هست صحیح و سالم و صالح و قدم دار باشه عزیزم برای منم دعا کن ماما ...

ممنون عزیزدلم

انشالله که به همین زودیا تستت مثبت بشه عزیزم😍😍😍

اسی توروخدا منو راهنمایی کن بگو چجوری روز تخمک گذاری رو فهمیدی.من پدرم در اومده سراین روز تخمکگذاری ...

منم نمیدونستم عزیزم اصلا علائمم نداشتم دکتر بهم گفت روز ۱۱ قاعدگی برو سونو رفتم سونو گفت که تخمک ازاد شده تازه برو اقدام

دیگه دکترم گفت امشب و فردا شب اقدام کن دیگه نکن تا موعودت

اخی من خودمم بارداری قبلی خیلی تهوع داشتم ولی الان اصلا البته تازه پنج هفتمه

من ویارم از شش هفته شروع شد(دوهفته ک خودشون میزان روش وگرنه چهار هفته بود ) انشالله که تهوع نداشته باشی پیچه هم صحیح و سالم بدنیا بیاد

اوف خدایا.بازم ممنون اسی جان

بنظرم اول ببین قاعدگی چن روزه هس مال من ۲۲ روزه هس بختطر همین ۱۰ یا ۱۱ قاعدگی تخمک ازاد میکنم

بعد همون روزا برو سونو میفهمی

خواهش میکنم عزیزم