2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نیم چیه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا برعکس منی. چه جالب.

من شور و ترش ویارمه، تهوع بعضی روزا. بی اشتها، دوست دارم تا ابد کیوی و لواشک و دوغ بخورم

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

وای😕 اخه بارداری قبلی از چهار هفته تهوع شدید داشتم کارم به بیمارستان میکشید هیچی نمیخوردم

ان شاالله ک اینطوری نباشه ولی منم مثل تو فکر میکردم.

فقط منتظرم 12 هفته رو رد کنم ببینم خوب میشم یا نه

کاملا برعکس منی. چه جالب. من شور و ترش ویارمه، تهوع بعضی روزا. بی اشتها، دوست دارم تا ابد کیوی و لوا ...

قبل بارداری از شیرینی بیزار بودم و عاشق ترشی و شوری

الان برعکس شدم انقد دلم خامه میخاد با کباب😶

ان شاالله ک اینطوری نباشه ولی منم مثل تو فکر میکردم.فقط منتظرم 12 هفته رو رد کنم ببینم خوب میشم یا ن ...

اخی انشالله

اره بارداری ها ادم کلا فرق میکنه و باید منتظر هراتفاقی باشه