2777
2789
عنوان

ایتااا

89 بازدید | 13 پست

دوستان بخوام ایتای کسی رو روی گوشیم نصب کنم چجوری امکان داره؟خودم ایتا دارم بخام ایتای کسی دیگه رو نصب کنم چجوری باید نصب کنم اخه میرم بازار دوباره نصب کنم میزنه بروزرسانی

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

نمیدونم فهمیدید منظورمو یا نه

خودم ایتا دارم باز ایتای کسی دیگه رو میخام تو گوشیم داشته باشم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گوشیت فضای دوم داشته باشه میتونی رو فضای دومش نصب کنییا از ایتا تحت وب استفاده کنی

تحت وب چجوریه میشه کمکم کنی

بچه ها اگه میخاین وصل بشید برین توی این کانال روبیکا همه چی داره فیلتر، پرو، کانف.یگ، وی پی ان ، فقط ...

خیلی ممنون عزیزم

استایل کس دیگه ای رو نصب نمیکنناکانتشو اضافه میکنن

یعنی تو خود ایتای خودم اضافه کنم؟

تو گوگل سرچ کن ایتا تحت وب

برات یه صفحه میاره تو اون شماره کسی رو که میخوای آیتاش رو داشته باشی بزن براش پیامک میره باید پیامک رو وارد کنی تا بتونی بری داخل ایتاش

فقط حتما صفحه ایتا که باز میشه برات رو ذخیره کن رو صفحه گوشیت که هروقت خواستی سریع استفاده کنی فکر کنم باید دنبال یه گزینه ای به اسم ذخیره در صفحه اصلی یا یه همچین چیزی بگیرید من اندروید ندارم بلد نیستم زیاد

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
برات یه صفحه میاره تو اون شماره کسی رو که میخوای آیتاش رو داشته باشی بزن براش پیامک میره باید پیامک ...

متوجه شدم دست گلت درد نکنه ممنون