2777
2789

بدتر از ایران فقط حجاب آزاده همین به خدا هیچی نداره فقط واسه سفر خوبه

کاربری دست دو تا خواهره ...اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی

من کلا ترکیه رو برای مهاجرت و زندگی پیشنهاد نمیدم هر چند از ایران بهتره ولی امنیتش با ایران اصلا فرق نمیکنه من شنیدم مردمش هم نزاد پرستن بله دبیرستان هم چی داره اکثرا ولی همونم باید کلی صبر کنی تا ویزات بیاد اگه تیز هوشانی و معدلت تقریبا خوبه برو امریکا یه پیجی بود به خیلیا اینجوری کمک کرده بود

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کلا ترکیه رو برای مهاجرت و زندگی پیشنهاد نمیدم هر چند از ایران بهتره ولی امنیتش با ایران اصلا فرق ...

نه بابا تیزهوشان تو دبیرستان آمریکا تاثیر نداره باید صاف بشیم تا بریم از این خراب شده

کاربری دست دو تا خواهره ...اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی

الان که آمریکا کل ایرانیا رو تراول بن کرده عزیز

میشه رفت با مدرک شریف و اینا ولی خب سخته

نه بابا تیزهوشان تو دبیرستان آمریکا تاثیر نداره باید صاف بشیم تا بریم از این خراب شده

چرا من اونجایی که میشناسم فقط بچه های تیزهوشان رو میبره

چرا من اونجایی که میشناسم فقط بچه های تیزهوشان رو میبره

با پول زیاددددددد وگرنه منم تیزهوشانیم دیگه هیچی به هیچی

نقریبا یک و نیم میلیارد

جدی ؟ بعد دانشگاه ها اینا خیلی فکر کنم بالا تر باشه پزشکی ۱۰ میلیارد سالانه

جدی ؟ بعد دانشگاه ها اینا خیلی فکر کنم بالا تر باشه پزشکی ۱۰ میلیارد سالانه

کی گفته اکسفورد شهریش سالی 7 میلیارده بقیه جاها سالی 1 و نیم تا 2 میلیارده البته هرجا بهتر باشه گرون تر میشع بعد این مدرسه ای که من میگن تو امریکا دولتی و شهریه نداری