2777
2789
عنوان

دختر یازده سالم با ژیلت سیبیل هاش و زده

| مشاهده متن کامل بحث + 9373 بازدید | 215 پست

اگه مشکل هورمونی نداشته باشه ضخیم نمیشه.

دعوا هم نداره ، با بچه جوری برخورد کنید بتونه اینو بگه بهتون که مامان من از سبیلم خجالت میکشم دوست دارم اصلاحش کنم ، ن که بترسه و خود سر بره انجامش بده.

دیگه مثل قبل نیست دخترا تا ۲۰ سالگی با سبیل بچرخن که. الان بچه ها زودتر وارد دوره بلوغ میشن و این چیزا براشون مهم میشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، چرا باید دعواش کنید؟

احتمالا توی مدرسه دوستاش یه حرفی زدن، بهترین کار اینه که خودتون براش بردارید و روش صحیحش رو بهش یاد بدید

مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها

بخاطر سن بلوغه..روی ظاهر خودشون حساس میشن..اتفاقا خوب کردی دعواش نکردی چون پنهان کاریش بیشتر میشد.. به نظرم اگه روی موهای سبیل و بدنش حساس شده خودت بهش یاد بده چطور اصلاح کنه..چه ایرادی داره

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

اون بچه بیچاره با سیبیل اعتماد به نفسش کم میشه درکش کن

نمیدونم چرا هنوز بعضی از مادرای ایرانی سر این مسائل کوچیک به بچه انقدر سخت میگیرن که بچه به خاطر محدودیت کارای خیلی بزرگتری بکنه که واقعا بد باشه و پنهان کنه

به جای رفتار شبیه پدر و مادرای خودمون یه مادر آگاه باش

باهاش حرف بزن ببین دلیل اینکه حساس بوده رو موهای صورتش چیه. شاید تو مدرسه کسی مسخره ش کرده شاید دغدغه ای داره

اگه واقعا موهای صورتش زیاده براش یه دستگاه موزن صورت بگیر

هم راحته هم بی خطر و هم مشکلات پرپشت شدن مو و ... رو نداره

ن اتفاقا من به این نتیجه رسیدم بچه رو هرچقدر منع کنی بیشتر میخاد اون چیز رو تجربه کنه من یادمه ۱۳ سالگی مامانم منو برد آرایشگاه صورتم و اصلاح کردم به ابروهام دست نزدن اما بهم گفت عزیزم موهای بالای لبت رو برای تمیزی صورت اصلاح کردیم همین

چرا دعوا بشین با ارامش مهربونی صحبت کن ک وقتش بشه خودم میگم بهت یا لیزر خانما میبرمت ژیلت عوارض داره یا قبل هرکاری بیا باهام صحبت کن ازم نظر بخواه تا من کمکت کنم بگم چ کاری درست تره خشم و خشونت فقط پنهان کاری میاره

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

بزار سیبیل بزنه ابرو پیوندشو بردار نکنین با بچه ها اینجوری چقدر تو راهنمایی و دبیرستان دخترای سیبیل دار و ابرو پیوندی هی بچه ها پشتشون میخندیدن

واقعا زیبایی چیز خوبیه مو که رنگنکرده و فلان یه اصلاح هیچ ربطی به بلوغ نداره 🫠خودم تو این سن بودم درکش میکنم

اسی

وقتی دلیل قانع کننده ای نداری که چرا نزنه سیبیلاشو ، بنظرم کارش نداشته باشه

وقتی خودش ببینه تو جیزای پیش پا افتاده آزاد هست ، مطمئن باش وقتی درمورد یه مسئله ی بزرگتری بخوای دعواش کنی راحتتر میپذیره

تا اینکه یه بچه ای باشه که تو همه چی برخورد میشه باهاش،و لحباز و کله خر بشه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡