کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
نه منظورم اینه که شوهرم توی واتس اپ اکانت داره ولی اصلا بهم نگفته اخه من چند روز پیش بهش گفتم بیا ب ...
اگه دروغ بگه ندارم خوب نیست ولی نه در حد دعوا.... نهایتا گوشی وسیله شخصیه و میتونه هر نرم افزاری خواست نصب کنه تو هم همینطور مگه واسه نصب برنامه تورو بازخواست میکنه که تو هم بکنی؟؟ ول کن شاد باش عزیزم مردا خوششون میاد یکم مرموز باشن فکر میکنن جذاب ترن
گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلامست آن را
اخه بهم گفت نه نمیخواد بریم واتس اپ حس میکنم ازم فراری شده اینجور جاها😐
واتس اپ مثل اینستا و تل گرام همگانی نیست و بخشهای دوست یابی یا گروه نداره حساس بشی... فقط callداره چی میشه مگه؟
منم تو کلی گروه عضوم شوهرم نمیدونه... همین نی نی سایت.. نمیدونه من تو لپ تاپ دارم چیکار میکنم...دلیلی هم نداره حساس بشه .. اینجا یه محیطی برای خود منه و دوست ندارم شوهرم بدونه که حساس بشه پستهامو بخونه......
گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلامست آن را