یعنی شما میخواید بگید برنج ایرانی همیشه نذری گرفتید والا من پولدارترین افراد هم دیدم وقتی میخوان نذری بدن برنج هندی میدن اینستا هیئتا میذارن ۱۰ تا قابلمه گنده میارن همش برنج هندی میپزن به خدا حال زنهای اینجا رو خریدارم که میگن برنج هندی زشته نذری فقط ادا فقط کلاس فقط رو مخی و اعصاب آدمو خراب میکنید بعضیاتون معلوم نیس از کدوم سیاره اومدن
آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایی چرا مثلا میخواین ثابت کنین که خیلی پولدار هستین؟؟؟!من خودم تا بحال کسی رو ندیدم برنج ایرانی نذری بده حتی تو شهر های مختلف،خب درک کنین،خب دوست داره برنج هندی نذری بده به کسی هم مربوط نیس ،هرچی دوست داری نذری بده به حرف کسی هم گوش نکن
بابا بلف میزنن بدم از این بلف زدنشون میاد حالا ده بار خودشون برنج هندی نذری گرفتن خدایی من ندیدم پول ...
منم ندیدم ،یعنی که مثلا ماخیلی پولداریم،بعدشم هرکی خوشش نمیاد نخوره،یکباره دیگه یه عمر که برنج هندی نمیدی،یکبار خوردن،نوشجان، نخوردن هم مهم نباشه واست،