2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه بخر،جاریت که بره دیگه راه فراری نداری

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اون تاپیکت رو خوندم

نمیکن بهشون خدمت کن اما اینهمه نفرت هم عجیبه

به هر حال در آینده خودت هم عروس دار میشی

نگو من این رفتارها رو با عروسم نخواهم کرد چون قطعا انتظار عروس های دوره بعد خیلی فرق داره با این دوره و قطعا ما نمیتونیم انتظاراتشون رو برآورده کنیم برای همین مطمینا همین بلا هم سر خودت میاد

درامدو چیکار کنم بعد خونه ها واقعا داغونن

اگر میتونی تحمل کنی بمون عزیزم،و ماشین بخر

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اون تاپیکت رو خوندم نمیکن بهشون خدمت کن اما اینهمه نفرت هم عجیبه به هر حال در آینده خودت هم عروس دار ...

قضاوت نکن میدونی چرا نفرت دارم فکر کن حامله باشی بیان بترسونتت که بچت بیفته حامله باشی انواع غذاهارو درست کنن استخونشو. بزارن روپله ات بهت بگن ناهار نزار توام نزاری حامله باشی منتظر باشی از غذاشون بیارن برات تا چهار بعد از ظهرمنتظر باشی اونام نیارن دخترت بدنیا بیاد بگن دختر برای ما بچه حساب نیست پسر بود یچیزی به پدرو مادرت بیخودی فحش بدن پسر دارشی بیاد فردای زایمان بهت بگه ماه رمضونه ماهم ناهار درست نکردیم برات مادرتم حتی یه لیوان آب خونت نخوره اقلام غذایی که خریده بودی برای زایمانتو جمع کنن ببرن کاری کنن مادرت سر دوروز پاشه بره از خونت خودت مجبور باشی با بخیه دوتا بچه خونه زندگی ناهار شام مهمونارو راه بندازی بچت مریض شه کل فامیل جار بندازن که بچتو انداختی.اداتو در بیارن مسخرت کنن یه تیکه لباس بخری بیوفتن به جونت خواهرشوهرات دروغ دربیارن جاریات بزنن به دهن تو سرت تو لاک خودت باشه همه چیو بندازن تقصیر تو بری زمین معامله کنی پدرشوهرت بره بگه از اینا پول درنمیاد چون بچت هوس کرده و باغ پدرشوهرت گردو داره بگی پنجتا نه بیشتر فقط پنجتا دونه گردو بده به دختر چون شبه جایی نیست بری بخری برگرده بگه یمشت گدا دورمن به همه نوهاش برسه به بچهای تو نه به همه بچهاش ماشین و خونه پول بده به تونه دائما اشکتو دربیارن راستشو بگو میری لگن میزاری زیرشون؟میری آشپزی میکنی براشون؟یکبار مادرشون مریض بود همه هجوم کشیدن سرم که چرا مریضه نتونستم بگم به درککک کلییی بلا سرم آوردن اینا چیزای الکی تورشه و اینم گفتی خودم عروس دارشم من مادرم هیچ کدوم از اینکاراروبرای عروسمون نکرده خدا شاهده از خواهر برام عزیزتره پسرم نیاوردم فردا عروس بیارم پیش خودم مریضش کنم که

اون تاپیکت رو خوندم نمیکن بهشون خدمت کن اما اینهمه نفرت هم عجیبه به هر حال در آینده خودت هم عروس دار ...

هنوزم میگی من بدم منو مادر شوهرم از پله های ساختمون چون پسر دومیش با جاریم بحث میکرد هول داد پایین که بحسشون تموم شه بچهای من سقط شدن پام شکست صورتم زخم شد هنوز زخم رو صورتمه آره من بده عالم من بی همه چیز عالم من از این زنو مرد بیزارم من بیزارم متنفرم هیچ وقت نمیبخشمشون هیچ وقت

هنوزم میگی من بدم منو مادر شوهرم از پله های ساختمون چون پسر دومیش با جاریم بحث میکرد هول داد پایین ک ...

من نه قضاوتت کردم نه گفتم شما بد هستی

اینهمه برداشت نامتناقض از کامنت من برداشتی هیچکدوم از این حرفها روبهت نزدم بهت گفتم نمیخواد بهشون خدمت کنی بعد شما میکی که برم زیرشون لگن بزارم ؟

من آدم غریبه یک کامنت معمولی گذاشتم اینهمه حرفمو عوض کردی

دیگه معلوم نیست تو اون خونه هم اصل ماجرا چیه

هر کاری راحتی بکن اما بدون دنیا میچرخه

من نه قضاوتت کردم نه گفتم شما بد هستی اینهمه برداشت نامتناقض از کامنت من برداشتی هیچکدوم از این حرفه ...

یکبار دیگه کامنتتو بخون بله منم امیدوارم بچرخه مخصوصا برای آدما بد ذات

من نه قضاوتت کردم نه گفتم شما بد هستی اینهمه برداشت نامتناقض از کامنت من برداشتی هیچکدوم از این حرفه ...

اون تاپیکت رو خوندم

نمیکن بهشون خدمت کن اما اینهمه نفرت هم عجیبه

به هر حال در آینده خودت هم عروس دار میشی

نگو من این رفتارها رو با عروسم نخواهم کرد چون قطعا انتظار عروس های دوره بعد خیلی فرق داره با این دوره و قطعا ما نمیتونیم انتظاراتشون رو برآورده کنیم برای همین مطمینا همین بلا هم سر خودت میاد .......تا اینجا کامنت خودته بخونش اینا میگن من باید زیرشون لگن بزارم بردارم تو میگی نمیگن بهشون خدمت کن من میگم میگن خدمت کن گفتی دلیل تنفرو نمیدونی منم دلایلمو گفتم گفتی فردا عروست اینجور میکنه منم نمیدونم تو تاپیکم چی گفتم که برداشت کردی بهشون ظلم میکنم که آینده عروسم باهام اینکارو میکنه من راهنمایی خواستم بحای اینکه بریم زیر تاپیک بقیه اراجیفامونو بنویسیم بهتره یا راهنمایی بدیم یاهیچی انقدر دق دقه فکری دارم الانم باید بشینم ببینم چرا بایدعروسم باهام آینده بد رفتار باشه فکر کنم خدا باید به داد عروسای شما برسه با طرز فکرتون شماهم پسرو عصای دستتون میبینین که پیری عصاتون باشن من نمیبینم بچهامو بچشم ابزار بهترین زندگیرو براشون درست میکنم بخوانم ازدواج کنن هم سرمایه که براشون کنار گزاشتم میدم دستشون و حمایت هم میکنم ازشون ولی توقع ندارم از عروسم منو حمام ببره دستشویی ببره لگن بزاره برداره خانواده شوهر من به پرستار نیاز دارن خوبی در قبالم بهم نکردن که بخام این کارارو کنم

نمیدونم بخدا خرجی خونه یا خود خونه کلافم

چی بگم والا،همسرت چی میگه؟نظرش چیه؟تصمیم گیری سخته