baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 486 عنوان نظر بدید 59 بازدید | 11 پست من دوست پسرم سربازه ده روز اومده مرخصی تا الان شیش روزش رفته و از این شیش روز کلا سه روز پیش من بوده و من از این قضیه واقعا ناراحتم و بنظرم بقدر کافی تایم نمیزاره واسم و اولویت نیستم واسشبنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟ 1404/11/07 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزاده_مستوفی عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 388 پیش تو بوده یعنی مثلا قراری گذاشتین همو ببینین؟ یا چی؟و خودت توقع داشتی چطوری باشه؟
امنازهرا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 231 خب چه ربطی داره🫠 خیلی ربط داره اگه نامزدت بود تهش معلوم بود قراره بیاد بگیرت توام خانوادش بودی بیشتر وقتشو باید پیش تو میگذروند و اگه پیشت نمیومد باید نگران میشدیولی دوست پسر تهش معلوم نیست امروز برات کادو میگیره فردا بلاکت میکنه...
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 486 پیش تو بوده یعنی مثلا قراری گذاشتین همو ببینین؟ یا چی؟و خودت توقع داشتی چطوری باشه؟ اره قرار گذاشتیم بیرون رفتیم راستش توقعم اینه الان که تایمش خالیه بیشتر از اینا وقت بزاره خب وقتی میتونه
آزاده_مستوفی عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 388 اره قرار گذاشتیم بیرون رفتیم راستش توقعم اینه الان که تایمش خالیه بیشتر از اینا وقت بزاره خب وقتی ... خب بقیه وقتشو چیکار میکنه؟ با خانواده شه؟ و مطمئنی تایمش خالیه؟
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 486 خیلی ربط داره اگه نامزدت بود تهش معلوم بود قراره بیاد بگیرت توام خانوادش بودی بیشتر وقتشو باید پیش ... خب قصدمون ازدواجهمن خونوادم اجازه نمیدن خاستگاری بیاد خودمم باهاش سر یسری مسائل به توافق نرسیدم هنوز
امنازهرا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 231 خب قصدمون ازدواجهمن خونوادم اجازه نمیدن خاستگاری بیاد خودمم باهاش سر یسری مسائل به توافق نرسیدم هنوز چه ضدونقیضنه خانوادت میذارن نه خودتون به توافق رسیدین الکی خودتو دلبسته کسی یا رابطه ای که تهش معلوم نیست نکن
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 486 خب بقیه وقتشو چیکار میکنه؟ با خانواده شه؟ و مطمئنی تایمش خالیه؟ میگه با خونوادم ولی حسم میگه با دوستاش وقت میگذرونهاره خب تایمش خالیه فعلا که سرکار نمیره بخاطر سربازیش
آزاده_مستوفی عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 388 میگه با خونوادم ولی حسم میگه با دوستاش وقت میگذرونه اره خب تایمش خالیه فعلا که سرکار نمیره بخاطر سر ... منظورم از تایم خالی همین بوداولا که هنوز در حد دوست پسر دوست دختر هستینو حتی اگه همسرش هم بودی بالاخره خانواده داره. دوست داره . ممکنه کاری عقب افتاده داشته باشه که وقتی بره دیگه نمیتونه انجام بده و ...
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 486 چه ضدونقیضنه خانوادت میذارن نه خودتون به توافق رسیدین الکی خودتو دلبسته کسی یا رابطه ای که تهش معلوم ... خونوادم نمیزارن چون میگن سربازه خودمم سر حق طلاق به توافق نمیرسم باهاشوگرنه دو سال که باهمیم همو دوسداریم سر بیشتر موضوعات باهم میتونیم کنار بیایم قلق همو بلدیم