2777
2789
عنوان

نظر بدید

59 بازدید | 11 پست

من دوست پسرم سربازه ده روز اومده مرخصی

تا الان شیش روزش رفته و از این شیش روز کلا سه روز پیش من بوده و من از این قضیه واقعا ناراحتم و بنظرم بقدر کافی تایم نمیزاره واسم و اولویت نیستم واسش

بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه ربطی داره🫠

خیلی ربط داره اگه نامزدت بود تهش معلوم بود قراره بیاد بگیرت توام خانوادش بودی بیشتر وقتشو باید پیش تو میگذروند و اگه پیشت نمیومد باید نگران میشدی

ولی دوست پسر تهش معلوم نیست امروز برات کادو میگیره فردا بلاکت میکنه...

پیش تو بوده یعنی مثلا قراری گذاشتین همو ببینین؟ یا چی؟و خودت توقع داشتی چطوری باشه؟

اره قرار گذاشتیم بیرون رفتیم

راستش توقعم اینه الان که تایمش خالیه بیشتر از اینا وقت بزاره خب وقتی میتونه

خیلی ربط داره اگه نامزدت بود تهش معلوم بود قراره بیاد بگیرت توام خانوادش بودی بیشتر وقتشو باید پیش ...

خب قصدمون ازدواجه

من خونوادم اجازه نمیدن خاستگاری بیاد خودمم باهاش سر یسری مسائل به توافق نرسیدم هنوز

خب قصدمون ازدواجهمن خونوادم اجازه نمیدن خاستگاری بیاد خودمم باهاش سر یسری مسائل به توافق نرسیدم هنوز

چه ضدونقیض

نه خانوادت میذارن نه خودتون به توافق رسیدین الکی خودتو دلبسته کسی یا رابطه ای که تهش معلوم نیست نکن

خب بقیه وقتشو چیکار میکنه؟ با خانواده شه؟ و مطمئنی تایمش خالیه؟

میگه با خونوادم ولی حسم میگه با دوستاش وقت میگذرونه

اره خب تایمش خالیه فعلا که سرکار نمیره بخاطر سربازیش

میگه با خونوادم ولی حسم میگه با دوستاش وقت میگذرونه اره خب تایمش خالیه فعلا که سرکار نمیره بخاطر سر ...

منظورم از تایم خالی همین بود

اولا که هنوز در حد دوست پسر دوست دختر هستین

و حتی اگه همسرش هم بودی بالاخره خانواده داره. دوست داره . ممکنه کاری عقب افتاده داشته باشه که وقتی بره دیگه نمیتونه انجام بده و ...

چه ضدونقیضنه خانوادت میذارن نه خودتون به توافق رسیدین الکی خودتو دلبسته کسی یا رابطه ای که تهش معلوم ...

خونوادم نمیزارن چون میگن سربازه

خودمم سر حق طلاق به توافق نمیرسم باهاش

وگرنه دو سال که باهمیم همو دوسداریم سر بیشتر موضوعات باهم میتونیم کنار بیایم قلق همو بلدیم