2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم سومی رو بخونم طلاق بگیرمحالا جدی نماز سنگینی؟

بعضی عبادات،تکراریکسال میخواد،بعضی هر ماه بعضی هرهفته ،بعضی فقط یکبار اثر میکنه..

ختمهایی مثل استغفار ،،زودتر نتیجه میده،چون اول باید گذشته بخشیده بشه،بعد عبادت اثر بگذاره ..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

بعضی عبادات،تکراریکسال میخواد،بعضی هر ماه بعضی هرهفته ،بعضی فقط یکبار اثر میکنه..ختمهایی مثل استغفار ...

یعنی بخهطر گناه گذشته وقتی امرزش خواستیم خدا از لای ناخنامون میکشه بیرون زجر میده چون استغفار کردیم

یعنی بخهطر گناه گذشته وقتی امرزش خواستیم خدا از لای ناخنامون میکشه بیرون زجر میده چون استغفار کردیم

بعضی گناهان ممکنه سالهای گذشته و به طور مکرر انجام شده و اونها باعث زجر آینده شده..

استغفار باید اونقدری تکرار بشه که بتونه اثر گناهان گذشته رو از بین ببره..بعد زمینه استجابت دعا فراهم میشه و مثل اولیای خدا،با یک بسم الله هم دعا اثر میکنه و حاجت برآورده میشه..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

بعضی عبادات،تکراریکسال میخواد،بعضی هر ماه بعضی هرهفته ،بعضی فقط یکبار اثر میکنه..ختمهایی مثل استغفار ...

استغفار معمولی جوابه؟🙂🙂

من هررررر چی نذر میکنم حاجت نمیگیرم

الان سفره موسی بن جعفر انداختم

استغفار معمولی جوابه؟🙂🙂من هررررر چی نذر میکنم حاجت نمیگیرم الان سفره موسی بن جعفر انداختم

ممکنه حاجتت،طرف دیگه هم درگیر کنه که به صلاح اون نیس،برای همین برآورده نمیشه..

ولی درکل،استغفار از دل و واقعی باید باشه،ذکرش و تعدادش خیلی تفاوتی نداره

ممکنه حاجتت،طرف دیگه هم درگیر کنه که به صلاح اون نیس،برای همین برآورده نمیشه..ولی درکل،استغفار از دل ...

چه بدونم . وقتی نماز جعفر طیار میخونم که کار اصلی این نماز بخشایش گناهانه میگم گوه خوردم بدتر میشم انگار. حالا نمیخواد نبخشه ولی بهم نریزه اوضاعمو