2777
2789
اصلا من کفاره روزهامه این ۱۵۰ نفری که میگم پولدارم که نیستم میخوام ی گرم از طلامو بفروشم گفته به ۱۵۰ ...

اهمیت نده شما الان چلوگوشت مجلسی بدی میگن نکرد همینو نون پنیر بده بجای ۵۰ نفر ۳۰۰ نفر سیر بشن

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

اگه دعای نذر نخونده باشی میتونی معذرت و عوض کنی البته اکه خودت بخوایما یه نفر نذر داشت نتونست بده چو ...

خانم من غلط کردم سوال پرسیدم اصلا نمیشه ازتون پرسید این ۱۵۰ نفر که میگم کفاره روزه هامه باید فقط به فقیر بدی اونم غذا حالا چه فرقی داره برنج عدس باشه یا قرمه سبزی یا هر غذایی واقعا متاسفم که این سوالو پرسیدم که بیان الکی بنویسن برنج هندی زشته واسه نذری بعد هروقتم نذری گرفتن برنج هندی بوده

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=] خانم من غلط کردم سوال پرسیدم اصلا نمیشه ازتون پرسید این ۱۵۰ نفر که میگم کفاره روزه هامه باید فقط به ... [/QUOTE]

عزیزم من اصلا کاری به تعداد ندادم

مگه من خدام که به کیفیت کاری داشته باشم یا تعداد

من فقط خواستم زیر یکی از پیامتون ریپلای بزنم چیزی و توضیح بدم که شاید ندونید نخواستید پاکش میکنم الان

نذرتون هم قبول باشه

به من چه اصلا

پیامم پاک کردم

کاربری تعلیق شد ، خداحافظ همه...

خانم من غلط کردم سوال پرسیدم اصلا نمیشه ازتون پرسید این ۱۵۰ نفر که میگم کفاره روزه هامه باید فقط به ...

بعدم شما تو تاپیک عمومی داری نظر میپرسی هر کسی ممکنه چیزی بگه با اینکه من اصلا منظوری نداشتم و نذر میخواد یه شکلات باشه یا بهترین غذای دنیا اونی که باید قبول کنه خداست

اما از این به بعد از همه نظر نخواستی اول تاپیکت بنویس بدونیم نیایم چیزی بنویسیم

کاربری تعلیق شد ، خداحافظ همه...

اصلا من کفاره روزهامه این ۱۵۰ نفری که میگم پولدارم که نیستم میخوام ی گرم از طلامو بفروشم گفته به ۱۵۰ ...

کلا برنج ایرانی واسه نذری پختش سخت میشه.ممکنه تو حجم زیاد شفته بشه.فقط باید هندی پخت که دونش نرم نمیشه و ادم ازین بابت خیالش راحته...و اینکه هندی پربرکته

بعدم خانم ما هروقت از هیئت تو خیابون اینور اونور نذری گرفتیم همه برنج هندی و خارجی بودن من نمیدونم ش ...

تهران هستم

ادم وقتی میخواد نذری بده مخصوصا برای ائمه باید

فوق العاده ترین وسایل رو تهیه کنه

در واقع در شان اون معصوم باشه

بعدشم غذایی میده که باب طبع همه باشه

خیلی ها اصلا قورمه با مرغ دوس ندارن

خب شما اگه دوس داری غذات توسط خیلی ها

خورده نشه و دور انداخته بشه ،بده

قبول باشه

در ضمن شما تاپیک زدی باید جنبه ات خیلی بالا باشه

چون انواع نظرها رو خواهی داشت

درخواست دوستی ندید،مخصوصا آقایون سایت😒🤨ممنون میشم ازتون، چون حرف خاصی با کسی ندارم.کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

تهران هستمادم وقتی میخواد نذری بده مخصوصا برای ائمه بایدفوق العاده ترین وسایل رو تهیه کنه در واقع در ...

ریپلای نزن. خدانگهدارت

درخواست دوستی ندید،مخصوصا آقایون سایت😒🤨ممنون میشم ازتون، چون حرف خاصی با کسی ندارم.کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲