شوهرم ۵ سال پیش واسه تولدم ی گوشی خرید بدش ما دسگ بچه دار شدیم اونم دوتا شیر ب شیر یکی ۳ سال یکی دوسال جفته سرگرم گوشی شدن و الان برای اینک کمتر منو اذیت کنن روزی ۱۰ دیقه میدن بتزی کنن اما خب یخورده باطریش ضعیف شده و چندبار السیدی گرفتیم براش اما خوبه دوباره شوهرم دید گوشیم دست بچه هاس امسال واسه سالگردمون ی گوشی دوباره برام گرفت a17 ولی الان یک ماه الکی بهم شک میکنه میگ تو سردی و هی با گوشی جدیدم منو تهدید میکنه یا ازم میگیره الان دوباره دیشب بحثمون شد گوشیمو گرفت و گفت دیگ بهت نمیدم کاریش دارم برو با اون گوشی قبلیت کار کن من گوشی قبلیمو واسه بچه ها گذاشتم ی گوشی برامن خرید ۱ ماهه یا ازم میگیره قاین میکنه خودم چندبار پیدا کردم برداشتم ک بدش گفته چرا مهم نبوده برام من واقعا صبح تا شب با بچه ها سروکله میزنم میگه باید خونت دست گل باشه چرا یخورده بهم ریختس میگم من باید برسم ب همه کارا میگ چرا وقتی از سرکار میام بهم سلام نمیکنی چون انقدر این کارارو کرده تزش دلسرد شدن واقعا اما اینک بهم تهمت الکی میزنه و منو زور میکنه ک تو با کسی هستی واقعا دلم میشکنه دیشبم گفتم عزیزم گوشیم کجاست بهم بده گفت لیاقتشو نشون ندادی ک دوتا گوشی داشته باشی الانم نمیدم کاریش دارم تو لیاقت نداری تا خود صبح گریه کردم من بادهمه سختیا با همه مشکلات دارم کنار میام یا بهم میگ این لباس و نپوش اون لباس و نپوش خونه من قانونش اینطوریه خب کیه ک دلش سرد نشه