2789

من اول ی پیاز رنده میکنم سرخ میکنم ادویه میزنم بعد نخود لوبیا نیم پز شده رو میریزم با اب میزارم بپزن

بعد ک پخت سبزی آش بهش میزنم و خوب ک پخت بهش رشته اش میزنم.

برای روش هم سیر رنده ریز و ماست و ی مقدارکشک مخلوط میکنم

پیاز داغ و سیرداغ و نعنا داغم ک جدا سرخ میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اول ی پیاز رنده میکنم سرخ میکنم ادویه میزنم بعد نخود لوبیا نیم پز شده رو میریزم با اب میزارم بپز ...

برا ی خانواده چهارنفره چقد سبزی خورد شده بریزم دوتا ادم بزرگ دوتا بچه چشمی اصلا نمیدونم هی سبزیش کم میشه با زیاد

حبوباتو شب قبل تاصب خیس بده صب جدا جدا بپز

بعد تو یه قابلمه دیگه اب جوش کن حبوتات پخته رو بریز و سبزی اش و کشک خیلی زیاد من میریزم بعد پیاز داغ زیاد تو خود اش بریز بازردچوبه و نعنا داغ ؛ بعد رشته بعد حواست باشه رشته ها له نشن درو باز بزار

جا افتاد وغلیظ شد خاموش کن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

برا ی خانواده چهارنفره چقد سبزی خورد شده بریزم دوتا ادم بزرگ دوتا بچه چشمی اصلا نمیدونم هی سبزیش کم ...

من همه چیو چشمی میریزم😁😁😁 اندازه ۵ شش قاشق سبزی بریز اگ دیدی کمه دوباره بریز

اول حبوبات رو خیس کن و جدا جدا آب پز کن حتما بلغور گندم هم باشه چون خیلی آش رو خوشمزه میکنه بعد سبزی رو با آب قلم ویه کم زردچوبه و نمک و فلفل بزار بپزه وقتی سبزی پخت حبو بات پخته شده پیاز داغ و نعنا داغ و یه کم سیر داغ بریز توش بزار خوب با هم بجوشند بعد از اینکه خوب جوش خوردن رشته هارو بریز بزار بجوشه و غلیظ بشه و جا بیافته