2821
2789

فقط پیش دکتر زیبایی برو عزیزم ،پیش اون ارایشگرا و اینا نریاا ما ک گول خوردیم اینقدر تبلیغ کرد بعد دستگاه رو زیاد فشار داده بود که جاشون یکمی گود شده و ترمیم هم نشد هرچقدر کرم ترمیم کننده زدیم،خرجشم زیاد نیس دونه ای ۳۰۰/۴۰۰ فک کنم الان شده باشه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

فقط پیش دکتر زیبایی برو عزیزم ،پیش اون ارایشگرا و اینا نریاا ما ک گول خوردیم اینقدر تبلیغ کرد بعد دس ...

مرکزی که برای لیزر موی زائد میرم به نظرتون خال هم از بین میبرن؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرکزی که برای لیزر موی زائد میرم به نظرتون خال هم از بین میبرن؟

نمیدونم خب ازشون سوال من اگر دکتر هستن برو

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

2823
2791
2779
2792