2777
2789

خدایا شکرت ک خطر رفع شد

دخترا خجالت نکشید اطلاعاتتون ببرید بالا حتما از اقایون قبل ازدواج چکاپ کامل ایدز و اچ پی وی بگیرید

من با ی اقایی دوس بودم و واقعا هر دو قصد ازدواج و جدی داشتیم دیدید مردا میخوان خوشمزه بازی در بیارن عکس اونجاشون میفرستن

من ی عکس باز کردم دیدم عکس حصوصیش بعد من قبلا چون میترسیدم در مورد زگیل تناسلی خونده بودم و عکسش دیدم بودم تو گوگل توجه کردم دیدم روش دونه هایی شبیه زگیل تناسلی داره یا حتی ببخشید قسمت سر نوکش اصلا یادم میاد حالم بد میشه🤢🤢🤢

خلاصه خداروشکر کردم شابد حس بدی داد عکسش ولی واقعا متوجه شدم بابد از پسرا همه ازمابشات گرفت تا متوجه بشیم سالمن اونا از پرده بکارت ک اسیبی بهشون نمبرسونه نمیگذرن چجوری ما سلامتیمون حراج کنیم

و اینک میخواستم بدونم ب غیر از رابطه جنسی از چ روشی ممکنه گرفته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟ اخه احساس کردم قسمت سر یکیشون حالت سیاه داره واقعا چندش بود حتی اگ گوشتی باشه😩😩😩

خوشگلاش فقط تو فیلماست 🤭

مردم عادی همش همین شکلیه بنظرم

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم

ممکنه تبخال باشه زگیل تناسلی فقط از طریق رابطه نیس دلایل مختلف هستش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر