2777
2789
عنوان

کمککک

146 بازدید | 14 پست

نامزدم اینجوریه که تو دعوا دست پیش میگیره پس میوفته الان

دیشب ساعت ده آنلاین شده مثل اینکه با من حرف بزنه من که نمیدونستم پیام که میداد مثلا هر پیام بعد پنج دقیقه جواب میدادم تو کانالا به قول خودم دنبال یه کلیپ خوشگل میگشتم براش بفرستم ... ناراحت شد گفت میخوای برم .. رفتار تو یه جوریه که حس میکنم اضافیم و ... ازین حرفاااا درصورتی که خودش یه شب میگه کار دارم یه شب میگه اعصابم داغونه یه شب میگه درس دارم یه شب اصن بدون شب بخیر خوابش می بره یه شب مهمون داره و .... تقریبا از هفت شب هفته شاید یکی دوشی برا من وقت داشته باشه حالا یه بار من اینطوری کردم این شد جوابش ... دیشبم همینا رو بهش گفتم برداشت گفت خفه شو ...😐 من همش به تو فکر میکنم و این جور حرفا من باید چکار کنم دیگه خسته شدم نظر شما چیه تمومش کنم؟ یا وایسم بازم ؟

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هوش مصنوعی نکته nokte.ir بپرس تا بگه چی بگی و چه رفتاری داشته باشی

این هوش برخلاف هوشهای دیگه خیلی مثبت اندیشه و کمکت میکنه همیشه برتر باشی

ثبت نام رایگان

اعتبار هدیه هر روزه

چون درست جواب میده یه هزینه کوچولو در حد 200تا تک تومنی برای هر جواب کسر میکنه اما جواب خیلی حرفه ای میده