2777
2789
عنوان

کسایی که سفته دادین راهنمایی می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 24 پست
برای کسب و کار ها سفته وجهه قانونی ندارهو قاضی قبول نمیکنه یک شخص چون نمیدونه مراحل قانونی سفته چیه ...

خب اگه طرف اون سیستمو اینارو دزید چکار میکنن؟

بعد اگر معتبر نیست چرا سفید امضا؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که شما میگید چرا اینهمه ادم تاحالا نفهمیدن سفته معتبر نیست؟ عجیبه به نظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه طرف اون سیستمو اینارو دزید چکار میکنن؟ بعد اگر معتبر نیست چرا سفید امضا؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه ...

قاضی بچه ابتدایی که نیست

حرف طرف باور کنه

طرف سیستم دزدی کنه

دسترسی شرکت تو اون سیستم ذخیره س

سیستم خام که بهش نمیدن

سفید امضا یا هر مبلغی تو اون سفته نوشته بشه قاضی میفهمه کی راست میگه کی دروغ

سفته برای کار داده بودین؟

از کسی جنس گرفتیم برای ضمانت دادیم

سر وقت اقدام کرد

اول توقیف اموال گرفت که همه چی بنام من بود خداروشکر

بعد رفت تا حکم جلب که سریع پرداخت کردیم

یعنی واقعا نداشتیم دیگه پرداختش کردیم که جریمه نیاد

البته لطف کردم جریمه رو نگرفت ازمون

ما دو سال پیش سفته دادیم کسی فک کردیم نمیتونه کاری کنهچنان پولش و گرفتتا حکم جلب هک رفتقدیم نیست الا ...

منم همینو میگم طرف حواسش به مال و اموالش هست کاری میکنه که دستش به مال و پولش برسه علف خرس که نیست منکه بهیچ عنوان سهل انگاری نمی کردم اگه حتی بحث سفته باشه

معتبر باشه یا نباشه محکم کاری می کردم الکی سفته نمیدادم بدون تحقیق کارشناسی دنبال دردسر که نیستم

منم همینو میگم طرف حواسش به مال و اموالش هست کاری میکنه که دستش به مال و پولش برسه علف خرس که نیست م ...

دقیقا ماهم همین و فکر و میکردیم

دیدیم نه انگار راحت وصول میشه مثل آب خوردن