2777
2789
عنوان

ميلي امنه

86 بازدید | 17 پست

روزانه يا هفتگي يه مقدار پول خورد دستمون ميمونه

حوصله بازار رفتن و خريد پارسيان رو ندارم چون سهل انگاريم ميكنم

از طرفي همه طلامون رو فروختيم و علنا جز حلقه هيچي طلا ندارم

ميخوام از ميلي طلا بگيرم

با وضعيت الان ممكنه مديراي اين چنين سايتهايي فرار كنن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسر من چند تومن داشت گذاشت میلی از هفته پیش دوتومن سود کرده

تا چقد بشه ميتونم برداشت كنم

يعني تبديل به طلاي فيريكي كنم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نه واریز نکن دزده

واقعا

اخه با يه تومن دو تومن يا پول زير يه گرم هفتگي ميصرفه برم طلافروشي؟

به نطرم اعتماد نکن نشه مثل بانک ایندع

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

حوصلتو جم کن برو بازار

ممنون

صرف ميكنم هر هفته برا مبلغي زير يه گرم برم

پارسيانا ميگن تقلبيم داره ولي خب من طلا فروشم اشناس

دقيقا

حالا شايد در شروع پولي دستم نباشه اما خب به مرور قطعا خواهد شد سر همين دو به شكم

واقعا اخه با يه تومن دو تومن يا پول زير يه گرم هفتگي ميصرفه برم طلافروشي؟

برو نظرات

سایت بروکر بخون

نظرات بازار یا اینجا گوش نکن اینا واسه کد دعوت میگن حتی حاضرن خانواده شون بفروشن برای کد دعوت

فقط برو سایت بروکر هر سایتی نظر واقعی ش هست

ممنون صرف ميكنم هر هفته برا مبلغي زير يه گرم برم پارسيانا ميگن تقلبيم داره ولي خب من طلا فروشم اشناس

پارسیان برندای معتبرش پیدا کن بخر مشکلی ندارع از فروشندع هم بپرسی بهت میگ کودوم خریدو فروشش بیش ترع

طلا فروشم اشناس

زشت نيست برا زير يكي دو گرم برم 🤧اخه زندگي ما سر قسطا يكم متلاطم شده نميتونم مثلا يهو ٢٠-٣٠ گرم مثل قبل بخرم

دقيقا حالا شايد در شروع پولي دستم نباشه اما خب به مرور قطعا خواهد شد سر همين دو به شكم

اصلا اعتماد نکن همونو یا قلک طلا جای اشنا باز کن یا سکه بخر

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

طلا فروشم اشناس زشت نيست برا زير يكي دو گرم برم 🤧اخه زندگي ما سر قسطا يكم متلاطم شده نميتونم مثلا ي ...

نه بابا چه زشتی