2777
2789

وعده هاش الکی نباشه صلوات

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دیگه کی وقتی ذوقش نباشه وقتی پیر بشیم

این دنیا محل ازمونه اگه جای خوبی بود قطعا ائمه از ما سزاوار تر بودن به خوشی تو این دنیا

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

این دنیا محل ازمونه اگه جای خوبی بود قطعا ائمه از ما سزاوار تر بودن به خوشی تو این دنیا

ما نه پیامبریم نه امام که تحمل و صبر اون عزیزان رو داشته باشیم که الانم هر چی دارم میگردم من دست کمی از اون عزیزان ندارم از صبر و تحمل

خدایا شکر بابت همه چی
ما نه پیامبریم نه امام که تحمل و صبر اون عزیزان رو داشته باشیم که الانم هر چی دارم میگردم من دست کمی ...

اون عزیزن هم پیشوای ما و روشنی راه ما بودن اصلا قبول داشتن ائمه یعنی همین یعنی من راضی هستم به رضای خدا

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 27 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز