2777
2789
فعلا در ذهنم نمیگنجه ولی اولین چیز میرفتم خرید مایحتاج میکردم یخچال پر کنم برا بچه هام قرمه سبزی درس ...

❤️ خدا آنقدری بهت بده که در یخچال خونت بسته نشه ، خوشبحال اون بچه ها که شما مادرشان هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مقداریشو میدادم یه خونه و ماشین و وسایل خونه در حد متوسط... با بقیش هم کارراه مینداختم و به مادرم و دو تا از برادرام کمک میکردم .بعد ازهمون کاری که راه انداختم به نیازمندا کمک میکردم سعی میکردم کسی که واقعا نیاز داره رو سرکار بیارم و کمکش کنم پیشرفت کنه.کار تولیدی مثلا کارگاه خیاطی و صنایع دستی و ...

ولی پول با همه خوبیاش وقتی بیاد رو اخلاق و اعتقادات ادم هم اثرمیذاره الان ممکنه بگیم کار خیر میکنیم ولی خدا میدونه وقتی واقعا پولدار بشیم نظرمون همی می مونه یا نه...

اخه درصد بالایی از اینایی که میگن میدادیم فقرا تصور واقعی ندارن اگه دستشون میومد در واقعیت این کارو ...

شاید

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

باور کنید سرمایه در گردش باشه و از اون طریق کمک کنید بهتره و ب ریشه کن شدن فقر بیشتر کمک میکنید لازم ...

خودت فکرت اقتصادی تره اینجا دارن نظر میدن کمک میکردم جهاز میخردیم ویلا عشقو حال😂😂اصلا متوجه نشدن شما چی گفتی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اگرواقعا یک روزی تو۵۰سالگی،۸۰میلیارد داشتم.یک خونه وماشین ومغازه که منبع درآمدباشه واسه خودم وخانواده ام میگرفتم.بقیه رو هم بین خواهربرادرهام وخواهرشوهربرادرشوهرم تقسیم میکردم تا اونها هم خونه داربشن یا پول پیش بیشتری داشته باشن برای خونه ی بهتر

برای من خوشحالی وخوشبختی یک نفره مفهومی نداره.اگه خودم پول داشته باشم واطرافیانم نداشته باشند،خوشحالی عمیق ندارم تواون لحظه

خدایا بی نهایت شکرت
اخه درصد بالایی از اینایی که میگن میدادیم فقرا تصور واقعی ندارن اگه دستشون میومد در واقعیت این کارو ...

دقیقا حرف درسته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اسی ببین باهوش مصنوعی مشورت کن بگو که توایران زندگی میکنی اون بهتر راهنمایی میکنه

با ۸۰ملیارد برا همه خونه میخریدی😐والا تو دوره زمونه الان برا یه خانواده با چهارتا بچه کفایت میکنه د ...

بله حداقل هر خونه ۲ میلیارد و خورده تو شهر ما برای تک ب تکشون ک نمیخوام بخرم اکثرا خودشون خونه دارن برای اونای ک ندارن میخرم