2777
2789
شوهرم سالها کشور دیکه کار میکرد دلاری درامد داشت اما شرایط کاریش بشدت سخت بود اون موقع 25 سالش بود ح ...

خداروشکر، مالتون پربرکت❤️

منم به فرزندی بگیرین😜

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
نه کارمندی زندکی کرده هی داده رهن و اجاره . مهندسه ولی ساخت و سازی نیست

اگر تجربه بازاری ندارن هرکاری هم میخوان وارد بشن با سرمایه کم باشه

ولی ببین اگر سنشون بالای ۵۵ ایناست اذیتشون نکن بیزنس جدید شروع کنن چون براشون خیلی سخته. نتیجه مطلوب هم نمیگیرین

تو این سن اجاره بگیرن براشون بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله استهلاکشون زیاده حالا بیل رو دقیق نمیدونم چقدر هزینه داره ولی fh و تریلی بعد از مدتی خرج زیاد دا ...

عمرا کار پر ریسک بکنه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اگر تجربه بازاری ندارن هرکاری هم میخوان وارد بشن با سرمایه کم باشهولی ببین اگر سنشون بالای ۵۵ ایناست ...

بله این حدوداست

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

این مبلغ برای شما خیلیه و الا ی ملک با متراژ بالا هم نمیشه بالا شهر تهران . منمیخوام سرمایه ای ک خوا ...

شما گفتی 80 تومن، من بهت گفتم ما چقدر داریم/؟؟؟ شاید ما خیلی بیشتر داشته باشیم شما میدونی؟؟ ضمنا اگه شمال غرب قیمت دستت باشه خانوم پولدار باید بدونی یک 131 متری تو برج 43-44 تومنه.خیلیم گرون نیست .

ضمنا من نگفتم ما پولداریم.

اگه خیلی پولداری بخوای بله متری 700 میلیون به بالا مدیر عامل شرکتمون ساخت و ساز داره تو نیاوران داره اونو میسازه.

خانومی که سن دختر منی این طرزرفتارت قشنگ نیست.

عزیییزم ایشالله خدا بهتون برکت بده. والله اگه خدا بچه بهمون نده شایدم همچین کاری کردیم

انشاله بچه خودتو بغل میکنی❤️

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

با پنجاه میلیاردش برای همه اعضای خانوادم خونه میخریدم

با بقیه ش کاری راه میانداختم و به نیازمندان کمک میکردم