2777
2789
من باور کرده بودم تا تاپیکات دیدم ثبت نام کالا برگ😟

اولا واسه کسی پرسیدم. ضمنا اون خانوم سوال کرد من جوابشودادم . تا حالا اومدم راجب ملک و املاک و عکس خونه و این چیزا بزارم؟؟؟ نه چون از پز دادن خوشم نمیاد . حالا هم تصور شما هر چی هست مهم نیست. دوما اون اشنامون که کالا برگش رو میگیره میده به نیازمند که خیلیم کار خوبیه برای چی دست دولت باشه. دزدی که نکرده دولت خودش داده. قبل از هر اتفاقی لطفا قبلش یکم فکر کنین. سوما استارتر داره راجب 80 میلیاردش میگه شما یقه منو گرفتین؟

یکی از چیزایی که میتونین انجام بدین خرید بیل مکانیکی برای معدنه

قیمتش تقریبا ۱۵ میلیارد در میاد البته این قیمت برای ۶ ماه پیشه الان احتمالا بیشتر شده

اگه کار گیر بیاد ماهی ۲ تومن هر بیل میتونه دربیاره البته اگه پروژه بدن

ولی رسیدگی زیادی میخواد

یکی دیگه از کارا ساخت و سازه

یکیم اینکه ملک بخرین حالا هم تجاری هم غیر تجاری اجاره هاشونو بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد دیدم ماشین سنگین داره داده دست راننده و چند تا مغازه اجاره داده و کنارش هم یه کارخونه کوچیک تولید یکی از مصالح ساختمون داره

شمام باید ببینی تو چی سررشته داری مثلا باباتون اگر از کشاورزی سررشته داره اونم درآمدش خوبه

یکی از چیزایی که میتونین انجام بدین خرید بیل مکانیکی برای معدنه قیمتش تقریبا ۱۵ میلیارد در میاد البت ...

ی کارگاه هست ولی ازش چیزی درنمیاد چون تو دستگاهها شریک شدن و جنس نمیره ولی اجاره میداد ۱۰۰ تا ۱۵۰میرفت

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اولا واسه کسی پرسیدم. ضمنا اون خانوم سوال کرد من جوابشودادم . تا حالا اومدم راجب ملک و املاک و عکس خ ...

مال من نیست !عجب ..دارم میگم هیچی ازش در نمیاد میخوام ببینم بقیه چ ایده ای دارن .هر تاپیکی رو باید ب دعوا بکشونید و فضاش متشنج بشه؟من کگفتم باشه بهتون . دوباره برا چی پای منو میکشی وسط

ضمنا یادت باشه شما اومدی پز 80 میلیاردتون رو بدی من نیامدم که اینطوری قضاوتم کردی

این مبلغ برای شما خیلیه و الا ی ملک با متراژ بالا هم نمیشه بالا شهر تهران . منمیخوام سرمایه ای ک خوابیده رو نجات بدم

ی کارگاه هست ولی ازش چیزی درنمیاد چون تو دستگاهها شریک شدن و جنس نمیره ولی اجاره میداد ۱۰۰ تا ۱۵۰میر ...

بیل این حالتیه که میخرین یه راننده میذارین براش ماهی ۳۰ ۴۰ تومن میدین بهش

پروژه از معدن میدن بهتون اگه خوب باشه تعداد پروژه ها میتونه ۲ تومن دربیاره

یا میتونین fh یا تریلی بخرین بذارین توی معدن

یه مورد دیدم ماشین سنگین داره داده دست راننده و چند تا مغازه اجاره داده و کنارش هم یه کارخونه کوچیک ...

نه کارمندی زندکی کرده هی داده رهن و اجاره . مهندسه ولی ساخت و سازی نیست

بیل این حالتیه که میخرین یه راننده میذارین براش ماهی ۳۰ ۴۰ تومن میدین بهش پروژه از معدن میدن بهتون ا ...

این ایده ی خیلی خوبی ب نظر میاد .بعد دچار استهلاک و ...نمیشه ؟ یهو ۲۰ تومن نابود شع

چجوری تلاش کردین؟ دست خالی یا سرمایه داشتین؟

شوهرم سالها کشور دیکه کار میکرد دلاری درامد داشت اما شرایط کاریش بشدت سخت بود اون موقع 25 سالش بود حدوود 7 سال اونجا بود پولهاشو جمع میکرد ملک میخریدو بعدشم رفت تو یک شرکت خوب و با مشتری ها اشنا شد. یک خونه رو فروخت و با چند تا دوستاش بیزینس زدن و خودشونمم در کنار کار شرکت بیزینس میکنن.. شوهرم 6 صبح میره 8 شب میاد خودمم همینطور میرسم سر کار 7 شب میرسم .به اندارزه خودم خونهو ماشین دارم الهی شکر. ما دیر ازدواج کردیم واسه همین تونستیم پس انداز کنین . همش لطف خدا بود و البته اون مهربانی دل همسرم که هر ماه میلیونها تومان واریز برای ایتام داره و خدا برکتشو تو زندگیمون اورده. هر چی داریم به برکت اوناست. من از سال 88 شروع کردم و شوهرم از سال 98 به گروه ما ملحق شد.

مال من نیست !عجب ..دارم میگم هیچی ازش در نمیاد میخوام ببینم بقیه چ ایده ای دارن .هر تاپیکی رو باید ب ...

عزیزم ملک خودش سود داره مگر اینکه دامد نداشته باشین بخایین ازش اجاره بگیرین. همین تورم تهران متاسفانه میشه سود.

ضمنا ادم که خونه باباشه مال باباش مال خودش نیست؟؟؟؟

این ایده ی خیلی خوبی ب نظر میاد .بعد دچار استهلاک و ...نمیشه ؟ یهو ۲۰ تومن نابود شع

بله استهلاکشون زیاده

حالا بیل رو دقیق نمیدونم چقدر هزینه داره ولی fh و تریلی بعد از مدتی خرج زیاد داره

و اینکه ممکنه پروژه هم نداشته باشین

میدادم فقرا ی مقدارشو برا همه اعضای خانواده مثل خاله دایی اینا خونه میخریدمبقیشم عشق و حال

با ۸۰ملیارد برا همه خونه میخریدی😐والا تو دوره زمونه الان برا یه خانواده با چهارتا بچه کفایت میکنه دیگ ب فک و فامیل نمیرسه