2777
2789
اجاره میگیریم اما نه انقدر ولی با تورم رشد میکنه. اون ۴۰۰ روشوهرم با بیزینس در میاره

یه سوال بپرسم ملک چی دارید؟ چند تا؟

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگ از قبل باشه

بنظرم شروع هر کار جدیدی با این وضع مملکت فقط ریسکه

تو کاری که تبحر دارین همونو ادامه بدین

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

جمع کرده فقط .زندگی نکردیم

چه بد.. ما هم داریم اطرافمون که فقط جمع کردن. شاید هزاربرابر ما پول دارن اما شمال و جنوب کشور رو ندیدن، تا مشهد نرفتن یه زیارت کنن...

الان تو پیشنهاد بدی بابات قبول میکنه؟

البته که کل کاربرا رویایی نظر دادن و همشون میبخشن به فقرا😁اما اگه تحقیقاتت به جای خوبی برسه بابات انجام میده؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

کسایی اعتیاد داشتن و تمایل به ترک کردن

اونا رو میبردم کمپ

ک عین من نباشن ک سر اعتیاد بابام اذیت شدم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

80 میلیارد کمه

اگه میگفتی 800میلیارد

شاید میشد روش فکر کرد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ن ببینید اینجوری اتفاقا خوب نیست پول در گردش باشه و سود ماهانه ب فقیر کمک کنید بسیار بهتره تا دست رن ...

من بودم چند تا آپارتمان خوب میگرفتمو میدادم اجاره ،یه کارگاه یا کارخانه در حیطه کاری که دوست داشتم راه میانداختم تا چند نفرم مشغول کار بشن،به اطرافیان کمک میکردم، برای مناطقی که مدرسه ندارن کمک میکردم تو ساخت مدرسه ،خیلی کارا میشه کرد که هم دنیا رو آباد کرد هم آخرتو

این نیز بگذرد...

والا ایشون انگار دنبال ثبت نام کالا برگه .چی بگم خدا عاقبت هممون ب خیر کنه

گفت برای کسی انگار

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم

چند تا داریم تو تهران خونه است یک ویلا هم هست

خب چند تا دقیق 🤔 کنجکاو شدم

چه بد.. ما هم داریم اطرافمون که فقط جمع کردن. شاید هزاربرابر ما پول دارن اما شمال و جنوب کشور رو ندی ...

همه رو داده رهن و اجاره فعلا ..باهاش،ماهی ۴۰۰ درمیاد روی هم خونه تهران اوکی بشه

اره اگ چیز خوبی باشه قبول میکنه .. شریک شده تو دستگاه ها و فقط ضرره چون سرمایه خوابیده اگر اجاره میداد ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میبردند ولی فعلا گوش نمیده

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

والا ایشون انگار دنبال ثبت نام کالا برگه .چی بگم خدا عاقبت هممون ب خیر کنه

اکه منظورتونمنم برای کسی پرسیده بودم . ما سالهاست یارانه نداریم هر چی هم دراوردیمبا تلاش بی وقفه خودم و شوهرم بوده . مثل خیلی نی نی سایتی ها از ۱۵ سالگی شوهر نکردم که با قرض و قسط و مستلجری بیام کالا برگ بگیرم . ببخشید قصدم توهین ابدا نیست اما حرفت برخورنده من و شوهرم پدرمون در اومده به اینجا رسیدیم .ضمنا ما هم ایرانی هستیم همونقدر که تو حق داری منم دارم ایران ارث پدرت نیست مال هممونه

اکه منظورتونمنم برای کسی پرسیده بودم . ما سالهاست یارانه نداریم هر چی هم دراوردیمبا تلاش بی وقفه خود ...

اوکی خانوم

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم