2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه میخریدم.یه ماشین خوب.بقیش هم به فقرا و خانوادم کمک میکردم

واقعا گذشتن از چندین میلیارد پولی ک براش زحمت کشیده شده ب راحتی نیست .منطقی تر بگین .میشه کنارش خیلی ب فقیر کمک کرد

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

الان میان میگن کمک به فقرا چقدر تلخه اونهایی که دارن به فکر فقرا نیستن اکثرا اونهایی هم که به فکرن ندارن☹️

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من یه خونه خوب میگرفتم. سه تا ماشین سنگین برای درآمد باقی عمرم. یه ماشین خوب برای خودم.

کمی طلا و تقریبا نصف دیگه رو میبخشیدم ب کسایی ک نیاز دارن یا بیمارستان و مدرسه میساختم. کلا از خیر بودن خیلی خوشم میاد.

همین الانش ک وضع مالی متوسط رو ب پایین دارمم دو تا بچه ب سرپرستی گرفتم . البته فقط مالی . چون خانواده دارن و فقط پدرشون از کار افتاده. اسمش طرح محسنینه

دیگه کسی که۸۰ میلیارد رو جمع کرده خودش بیشتر بلده باهاش چیکار کنه مگر اینکه از هوا یک شبه رسیده باشه دستش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

۵۰_۶۰ تومنش یه خونه ویلایی تو بالاشهر میخریدم۱۰ تومنش ماشین۱۰_۲۰ تومن باقیم سرمایه گذاری روی ملکی،طل ...

ایکجوری ک صرفه نداره ..

دیگه کسی که۸۰ میلیارد رو جمع کرده خودش بیشتر بلده باهاش چیکار کنه مگر اینکه از هوا یک شبه رسیده باشه ...

خیلی ام پولدار نیست