2777
2789
ما هم همین مشکل و تو خونوادمون داریم و خیلی بده آدم روش نمیشه پیش کسی بگه که نکنه طرف فکر بد کنه

من دوس دارم جدا شم

بعد آمار رو میبینم عقب میکشم

اگه این همه مطلقه هست پس کی سر زندگیشه 😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون داره چون مثل من مظلوم پیدا نمیکنه خودشم اینو میدونه که اخلاق نداره ولی من دیگه اصلا دوسش ندارم

قدر زندگی تو بدون میدونم مشکل داری که به این فکر رسیدی ولی اگه هنوز ذره ای دوست داشتن تو قلبت هست بمون و بساز بیرون هیچ خبری نیست جز گرگایی که منتظرن یه بره گیرشون بیفته اینقدر باهات بازی میشه که خسته تر از الان میشه دیگه از صد درصد شاید ۱۰ درصد شانس بیارن و مجدد ازدواج کنن و موفق بشن ولی برای همه از این خبرا نیست تا وقتی که تو اون زندگی هستی ارزش داری پاتو بزاری بیرون همه به چشم خراب نگاهت میکنن چه بخوای چه نخوای اتفاق میفته اینارو که میگم با تمام وجود حس کردم که راضی نیستم هیچ زنی جدا شه من اینقدر دست و پا زدم که امیدم به صفر رسید مجبور به جدایی شدم ولی شوهرت دوست داره این بزرگ ترین امیده برات

قدر زندگی تو بدون میدونم مشکل داری که به این فکر رسیدی ولی اگه هنوز ذره ای دوست داشتن تو قلبت هست بم ...

حرفت حقه نمیتونم چیزی بگم

الهی که به آرامش برسی

چاره ای جز قوی بودن نیست

زندگی متاهلی واقعا حس عجیبیه هم وابسته ای هم بیزار

منم نگاه میکنم میبینم کسایی که جدا شدن واقعا خوشبخت نشدن بعضیام فقط تظاهر میکنن که حالشون خوبه در واقعیت اینطور نیست

باید دایورت کردن یاد بگیریم چاره چیه 😔

حرفت حقه نمیتونم چیزی بگم الهی که به آرامش برسی چاره ای جز قوی بودن نیست زندگی متاهلی واقعا حس عجیبی ...

فدات شم عزیزم

آره خیلی عجیبه به خصوص برای خانوما که خیلی زود وابسته به زندگی یا یه نفر میشن ولی بیخبر از همه جا نمیدونه روزگار براش چه خوابی دیده زنایی هستن که خوشبخت شدن ولی به نظرم ۲۰درصد تو این جامعه اینطورین ۸۰درصد به اجبار دارن زندگی میمیکنن طلاق برای یه سری از زنا خوب شده دور از جون همه خانومای این سايت فقط اونایی که به فکر شوگر و دور دور هر شب با یکی و.....خیلی چیزای دیگه فقط به اونا داره خوش میگذره ولی برای همونا هم یه مدته فقط تاریخ مصرف شون بگذره میشن یه مهره سوخته

ببخشید که پر حرفی کردم فقط خواستم بهت بگم بشین سر زندگیت نه خودت و نه بچه هاتو مثل من و امثال من آواره این ور اون ور نکن ایشالا که همیشه خوشبخت ترین باشید

بچمو سقط کردم کلا از بچه داشتن میترسم شما شاغلی؟

خودت سقط کردی ؟

پس فعلا تا تکلیفت با خودت معلوم نشده یه طفل معصوم و به این دنیا نیار

ایشالا که خیلی زود مشکلاتت حل شه

آره من سرکار میرم

خودت سقط کردی ؟پس فعلا تا تکلیفت با خودت معلوم نشده یه طفل معصوم و به این دنیا نیار ایشالا که خیلی ز ...

آره

راه جلوگیری بلد نبودم تازه ازدواج کرده بودم

نه هیچوقت نمیارم کلا