2777
2789
عنوان

لاغري

171 بازدید | 8 پست

كسي قرص لاغري خوب سراغ داره كه سريع جواب بده و عوارض بد نداشته باشه؟ من به عروسيم نزديكه بايد سريع لاغر بشم😞

تعداد رای : 4
نظرسنجی
قرص لاغري رديكال چطوره؟
0
0%
از قرص لاغري اطلاعي ندارم
4
100%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااای تورو قرآن نخورید...یکی دوتااز آشناهای دورمون خوردن مارکشو نمیدونم....ولی هردو معدشون خونریزی کرد و فوت کردن😓😓😓منم خیلی دوس دارم سریع لاغرشم ولی این حرفو از چندین نفرشنیدم😓😓😓اگه راهکار دیگه ای پیداکردین ب منم بگین....❤️

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
من در به در دنبال چاق شدنم الان 51 هستم 😢

اين شماره زنگ بزن برات دارو گياهي چاقي ميفرسته خيلي سريع هم جواب ميگيري و بدون عوارضه

عطاري اميرحكيم (09371101072)

اين شماره زنگ بزن برات دارو گياهي چاقي ميفرسته خيلي سريع هم جواب ميگيري و بدون عوارضه عطاري اميرحكي ...

به دارو های چاقی و لاغری اعتقادی ندارم ..حتی رفتم دکتر تغذیه اشتها اور داد ولی شکم زدم در کمتر از یک ماه!!! ..منم قطعش کردم و دیگه نرفتم پیشش 

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز