دخترپرتلاش84 مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 21523 عنوان بنظرتون غیر مسقیم بگم یا ن ب فامیل مون | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 17 پست هر موقع میبینن من رو، میگن فلان لباس رو پوشیدی و چرا فلان کار رو نکردیچرا لباست کهنه ست و....غیر مستقیم بگم بهشون ک ندارم و برام نمیخرن؟ نظرتون چیه؟ آخه حقیقت اینه ک دارن ولی نمیخرن برام خانواده. منظورم از فامیل ها،عمه و خاله و ... هست. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره. 1404/11/07 | 08:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zara472 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 617 ن پس عادت پدر مادرته و بخث دوس نداشتن تو نیس میدونی چیمار کن انلاین سفارش بده لباس از سایت معتبر از سایت بخری بهتره چون لینک پرداخت دارن خودشون پعد پیامک و .... تو گوشی پدر مادرت پاک میکنی 😁 ارامش است پایان اظطراب ها
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 21523 پس عادت پدر مادرته و بخث دوس نداشتن تو نیس میدونی چیمار کن انلاین سفارش بده لباس از سایت معتبر از سا ... اهاا ممنون. خودم کارت بانکی دارم. ولی خب جای معتبر میخوام واسه لباس یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
zara472 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 617 اهاا ممنون. خودم کارت بانکی دارم. ولی خب جای معتبر میخوام واسه لباس مزون آناناس به شدت به صرفه و قابل اعتماد ارامش است پایان اظطراب ها