خانما دو هفته پیش یه زن غریبه ای زنگ زد به مادرم برای خواستگاری واسه برادرش ، از قضا ما متوجه شدیم که این آدم دو بار سابقه طلاق داره خواهر سمجش الان دو هفته س رو گوشی مامانم زنگ میزنه میگه کی برادرم بیاد با دخترت حرف بزنه مادرم هم میگه بابا دست بردارین دختر من قصد ازدواج نداره اصلا ، مامانم دیگه گوشی رو روش برنمیداره و ما از معرف نادون شنیدیم که قراره یهویی و بدون اجازه و اطلاعمون برادرش رو بیاره خونمون ، خانما لطفا راهکار بهم بدین که چیکار کنم که نیان ، اصلا میخوام یه پیامی تو واتساپ برای خواهرش بفرستم که بهش بربخوره و نیاد چه پیامی برای خواهرش بفرستم که ناراحت بشه و نیاد ؟؟؟؟؟؟، و نکته حال بهم زنش هم اینجاس که آقا بعد دو بار طلاق فرموده فقط دختر مجرد میخوام و مطلقه در شانم نیست 🤦🏼♀️
این دفعه که تماس گرفتن بگید دختر ما مجرد هست طلاق گرفته اونم دوبار در شأن ما نیست
مادرم زن خجالتیه روش نمیشه راجب طلاقش صحبتی بکنه و به روشون بیاره ، خودم باید دست بکار بشم و یه چیزی بگم که پا پس بکشن دقيقا مسئله طلاقش رو میکوبونم تو سرش ، خواهرش پشت تلفن میگفت برادرم سخت پسنده همه جور دختر رو نمی پسنده واقعا برام عجیبه هر چی آدم داغون تر توقعش هم بیشتر
خب همینو بهش بگید که پسری که دوبار زن طلاق داده در شان دختر مجرد ما نیست تقصیر خودتونه شُل صحبت میکن ...
دقیقا مقصر مادرمه که مسئله طلاقش رو به روشون نمیاره چون خیلی زن خجالتیه و مراعات همه رو میکنه ، اوناهم باید عقل داشته باشن اینقد موی دماغ نشن و وقتی جواب رد شنیدن برن پی کارشون ، بابا من همه خواستگارام بعد جواب رد میرن دیگه پیداشون نمیشه برام عجیبه چرا اینقد اینا اصرار میکنن اونم دو هفته بعد طلاقش دارن میگردن دنبال زن براش