2777
2789
عنوان

خانما بیاین

124 بازدید | 7 پست

خواهرم گفت شوهرش عفونت گرفته معذرت میخوام اونجاش از بس خوارونده پوستش کنده شده الان باید خواهرم بره دکتر یا خودش بره پیش چه دکتری بره خواهشن توهین نکنین ازم خواست از اینجا بپرسم شاید کسی بدونه

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

چی شد الان

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنه کدامشان برن دکتر؟

هردو

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

هر دو عزیزم اگه رابطه بدون کاند وم دارن ممکن هر دو مبتلا باشن باید معاینه بشن و هم زمان دارو بگیرن

یعنی متخصص زنان نمیتونه برا آقا هم دارو بنویسه؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
یعنی متخصص زنان نمیتونه برا آقا هم دارو بنویسه؟

بله میتونه ، ولی نگه نمیگی جوری همسرش خارش داره که زخم شده به نظر خودت نباید یه معاینه بشه؟ معمولا اگه خانوم علاّیم عفونت داشته باشه بره پیش متخصص زنان و عفونتش از نوعی باشه که با رابطه منتقل میشه برا هر دو دارو میده