2789
عنوان

تلفظ کلمه ی man

313 بازدید | 19 پست

دخترم کلاس زبان میره. توی کلمه های ک a دارن من مشکل دارم برای یاد دادنش. چون هر کسی یه چیزی میگه

چون یکم دیر وقته ب معلمش پیام ندادم

مثلا کلمه ی man مَن یادش بدم یا مِن ؟؟

کدومش درست تره ؟؟ یا توی این کلمه ها fan. Jam. dam

ی چیزی بین َ و ِ

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مَن معنیش یک مردِ

مِن معنیش مردانِ(چند مرد)

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍

ترنسلیت هم همچین چیزی گفت ولی دخترم کوچولوعه نمیتونه درست تلفظ کنه. حتی خودمم سخت میتونمکدومشویاد بد ...

َ

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...