2777
2789
عنوان

نظر شما چبه

67 بازدید | 9 پست

اگر پارتنرتون سرش شلوغ باشه در طول روز تایم کمی داشته باشید

بگه ابراز علاقه اون از نظر کیفی مثل قدیم هست اما کمی کم میشه چون وقت ندارع چیکار میکنید میمونید باهاش؟

اخیرا حس میکردم مثل قدیم نیست و ابرازش کم شده میگه نه حساس شدی من فقط تایم کمتری هستم ولی واقعا حس میکنم ذوق و شوق قدیم رو ندارن طبیعیه بعد یه مدت اینطوری شدن؟ هنوز کلی ابراز علاقه و اینا هست ها فقططططط مثل قدیم خیلی زیادددد نیست اون موقع خیلی شدید ابراز میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ رابطه ای همیشه ب ی شکل نمیمونه باید بتونی درکش کنی سرش شلوغه خب !

ای بابا حس میکنم زیادی جدیدا بیکارم حساس شدم

ولی خب من خودم نسبت قبل بیشتر ابراز میکنم پاس همین اینکه اون انگار کمتر شده یکم یجوری بود برام

حس فیک بودن احساساتش بهم دست داد:///

چطوری حس میکنی فیکه؟ قبلا خیلی به آب و آتیش زد کات نکنیم جدیدا ولی نمیدونم حالا رابطه یه سال تازه دیروز شد براش عادی شده هیجان پایین اومده یا واقعا سرش شلوغه یا دوسم نداری از قبل

ای بابا حس میکنم زیادی جدیدا بیکارم حساس شدم ولی خب من خودم نسبت قبل بیشتر ابراز میکنم پاس همین اینک ...

شاید تو ام ب اندازه اون سرت شلوغ شه بیشتر درکش کنی عزیزم

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

شاید تو ام ب اندازه اون سرت شلوغ شه بیشتر درکش کنی عزیزم

آخه دقیقا مشکل همینه قبلا من سرم شلوغ بود اصلا درک نمیکرد همش میگفت وقت نمیزاری منو دوست نداری همش دعوا و اذیت داشت

بعد الان یادش میارم میگه من انسان مزخرفی بودم تو اینطوری نباش

خب زورم میاد اون موقع درکم نکرد الان توقع درک داره

طبیعیه یعنیبعد این شرایط طولانی باشه و اقتضای کارش باشه بازم درک کنم ؟

اگه واقعا برات اوکیه واسه همچین چیزی کات کنی که هیچی.

اگر هم نیست و میخوای تلاش کنی، بله درک کن و درمورد تغییر این وضعیت که اذیتت میکنه باهاش صحبت کن.