2777
2789
عنوان

شوهر خوب و شوهر بد🤔🤔🤔🤔🤔🤔

270 بازدید | 29 پست

بچه ها از صبح داشتم پستای بهار‌خانومو میخوندم دلم واسش سوخت واقعا 

راست میگه ادم با ی عالمه شورو شوق ازدواج میکنه  اخرش‌‌ با همچین چیزایی رو به رو میشه 

فضولی نیستا میخوام با شخصیت کلی مردا بیشتر آشنا شیم تا ببینیم ی سری اخلاقا تو همه ی مردا هست 

خدا خصوصیتای خوب و بد شوهراتونو بگید تا بدونیم 

اول خودم میگم 

اخلاق خوب :

مهربونه 😍دست و دلبازه 👦محبت میکنه💏 هواسش به کم و‌کسر خونه هست ، منت میکشه بعضی وقتا ، دهن بین نیست ،مامانی نیست😆

اخلاق بد:

عصبی بشه یکم تند میشه😠 ، تو کار خونه کمک نمیکنه ، 😥جدیدا یکم ریخت و پاش‌ میکنه شلخته شده  😣فراموش کاره ، یکم زود گوعه ، یکمم جوگیر میشه تو فامیل 🤕

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم دیشب کلی کتکم زددهنم پرخون شدبعدگفت صب اماده شوببرتم خونه بابات صب ک بیدارشدچیزی نگفت ولی صدام میزنه هوی ولی من باهاش حرف نمیزنم خیلی دلم گرفته نمیدونم برمخونه بابام یان اگه داداشم بفهمن بدمیشه اخه خیلی دوسش دارم میترسم همچی خراب بشه بعدشم به خودم میگم بزارخراب شه دیگه چیزی نمونده ک خراب شه لطفاکمکم کنیدحالم خیلی بده

شوهرم دیشب کلی کتکم زددهنم پرخون شدبعدگفت صب اماده شوببرتم خونه بابات صب ک بیدارشدچیزی نگفت ولی صدام ...

عزیزم چند وقته شوهرت اینجوریه؟؟؟؟شوهر منم‌ اینجوری بود تاپیکام هست ولی الان دست روم بلند نمیکنه اون موقع مواد مصرف میکرد عصبی بود

ببین مشکل شوهرت چیه خب قابل حله یا نه؟؟؟

شوهرم دیشب کلی کتکم زددهنم پرخون شدبعدگفت صب اماده شوببرتم خونه بابات صب ک بیدارشدچیزی نگفت ولی صدام ...

اگ‌ میدونی قابل حله الان نرو خونه بابات مردا بعد از حرکتشون پیشمون‌میشن ولی اگ میدونی شوهرت عصبیه دهن به دهنش نزار عصبی  ترش نکن چون مردا تو عصبانیت فقط دستشون بلند میشه‌متاسفانه

اول از همه بگین شوهرتون واسه کدوم شهره!

من شوهرم خوبه دستو دلبازه آرومه نمیزاره کسی تو زندگیمون دخالت کنه

ولی زود عصبی میشه موقع عصبانیت اصلا حالیش نیست چیکار می‌کنه رو رفتارای خانواده منم خیلی حساسه شوهرم واسه رودسر گیلانه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
استان فارس ن همیشه اینجورنیست همیشه بعدازدعوامعذرت خواهی میکنه ولی دیشب تاحالاهمش هوی صدام میکنه این ...

دیگه دیده عادت کردی کاری نمیکنی خیالش راحت شده قبلاشایدمیترسیده 

اول از همه بگین شوهرتون واسه کدوم شهره! من شوهرم خوبه دستو دلبازه آرومه نمیزاره کسی تو زندگیمون دخا ...

من کرج شوهرم شیروانیه