2777
2789
عنوان

این پسر

36 بازدید | 3 پست

بچه ها من با ی پسری ارتباط دارم که از نظر ظاهری خیلی خفنه

این اقا ب من میگه دوست دختر نداره .

بعد ما مثلا رفیقیم ولی هی یه جوری حرف میزنه بعضی وقتا انگار بیشتر از ی رفیقیم. اینم بگم روزا خبری ازش نیست شبا پیداش میشه و مهربونه. بعد دیشب داشتیم کلی میگفتیم میخندیدیم ساعت ۲ شد بعد گفت پسر عمم داره زنگ میزنه الان بهت زنگ میزنم، ولی نزدیک ی ساعت انگار اشغال بود. اینم بگم مثلا شبای قبل تا ۴ ،۵ صب تلفنی حرف میزدیم شغلشم ازاده و مغازه داره. منم دیشب دیدم خبری نیست خوابیدم ساعت ۴ با استرس پریدم و بهش پیام دادم. و بیدار بود هنوز حس کردم دوست دختر داره بعد بهش اعتراض کردم که تو که کسی تو زندگیته چرا با من حرف میزنی قسم خورد اشتباه فکر میکنی و اینا و حالم بد میشه اینجوری میگی و من اگ کسی تو زندگیم بود باهات ارتباط نمیگرفتم و... منم عصبانی بودم گفتم من خیلی روت حساب باز کرده بودم دیگه برام مهم نیست و از این حرفا

ب نظرتون دوس دختر داره؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان