2777
2789
عنوان

نی نی قشنگم 🫶🏻🥹

87 بازدید | 9 پست

خیلییی ذوق دارمم دخترا امروز برگه ازمایش گرفتم دیدم باردارم یعنیی بعد از یه سقط که داشتم اصلا انتظارشو نداشتم خیلی خوشحالممم🥹هنوز به باباش هم نگفتم🥲

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب کـه سخت میشود باورش کرد

آخر چطور میشود یک دفعه مادر شد

همین کـه نخستین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و میگویند

این بچه شماست، همه ی چیز تغییر میکند دستت را میگذاری روی شکم ات و حس می کنی از هم اکنون باید قویتر باشی✌🏻✨

به استقبال روزهای بی خوابی و لبخندهای از ته دل می رویم😂🤪

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییی ناخوداگاه لبخند زدم 🥰

مبارکه ان شاالله قدمش پر خیرو برکت باشه عزیزم

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

مبارکه عزیزم چند وقت از سقط میگذره علت سقطت چی بود چند ماهگی ببخشید سوالام زیاده چون دوماه پیش منم س ...

ممنونم قشنگم

6 ماه از سقطم میگذرهه بچم دوماهش بود جراحی اپاندیس داشتم🥲💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

الهییی منم طبق سونو ۵هفته بودم سقط شد دوماه میگذره یرام دعا کن

انشالله یه نی نی خوشگل و سالممم خدا بهتون بده عزیزم🫶🏻✨