2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرچی دوست داری بریز

سیب زمینی اگه میخوای بریزی نگینی کوچیک سرخ کن بعد ب موادت اضافه کن

میتونی سویا بزنی

قارچ فلفل دلمه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من قبلا با پنیر درست میکردم جدیدا پنیر خیلی دوست ندارم پنیر خوب پیدا نمیشه ب جاش سس بشامل بیشتر میزن ...

ینی کلا پنیر نمیزنی؟

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من مثل مواد ماکارونی درست میکنم

پیاز سرخ میکنم بعد گوشت و سویا میخوای گوشت نریزی کلا سویا بریز با قارچ و فلفل دلمه و رب و ادویه تفت بده

تو یه قابلمه دیگه کره ک شیر و آرد نمک آویشن بریز غلیظ بشه این سسو بریز لابهلای لازانیا یه لابه لازانیا روش اون سسو بزن بعد موادی ک درست کردی لابه آخر پنیر اگه دوس داشتی وسطیم پنیر بزن

من با سینه مرغ درست میکنم.

سینه مرغو میزارم نیم ساعت بپزه بعد ریش ریش میکنم

حالا تو تابه یه پیازو نگینی میکنم و تفت میدم بعد قارچ اسلایس شده بعد مرغای ریش شده بعد فلفل دلمه ، نمک فلفل زردچوبه ادویه لازانیا

از لازانیا زر استفاده میکنم ک نیاز ب جوش نداره ، میزارم ۳ دقیقه تو آب گرم بعد درمیارم

حالا یه لایه لازانیا بعد سس کچاپ بعدبعد یکم پنیر بعد مواد دوباره پنیر یکم بعد یه لایه دیگه ورق لازانیا ب همین ترتیب تا برسی لایه اخر ک روش سس بشامل میریزی

سس بشامل : ۱ قاشق آرد رو یکم تفت میدی ،۵۰ گرم کره میریزی ۲ دقیقه باهم تفت میدی نمک فلفل ادویه .بعد یک لیوان شیر تند تند هم میزنی تا مثل فرنی شه بافتش میریزی رو لایه اخر بعد پنیر پیتزا و ادویه ، تمام

تو همه مهمونیام درست میکنم همه عاشقش میشن