2777
2789

ازدواج باید قسمتت باشه نباشه هرگاری کنی نمیشه من فهمیدم تو سرنوشتم نیس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکر میکنم 🥲

من فهمیدم ازدواج و جفت خدا به همه نداده عده ای تنها و عده ای جفت دارن که شانس من بی جفت شدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من فهمیدم ازدواج و جفت خدا به همه نداده عده ای تنها و عده ای جفت دارن که شانس من بی جفت شدم

منم سالها عمرم گذاشتم برا ینفر بعد ده سال هفت ماه پیش ول کرد رفت و دگ فکر نکنم بتونم با کسی ازدواج کنم اصلا قسمتم نشده تا النم ک۲۹ سالم شده ب قول شما ازدواج باید تو سرنوشت آدم باشه

منم سالها عمرم گذاشتم برا ینفر بعد ده سال هفت ماه پیش ول کرد رفت و دگ فکر نکنم بتونم با کسی ازدواج ک ...

بازمن هیشکی حتی یه نفرم نیومده تو زندگی اره گلم باید تو سرنوشتت باشه ولی خب خیلی سخته مخصوصا واسه ما دخترا

بازمن هیشکی حتی یه نفرم نیومده تو زندگی اره گلم باید تو سرنوشتت باشه ولی خب خیلی سخته مخصوصا واسه ما ...

باور کن کسی نباش خیلی بهتره تا باش عمرت هدر بده بعدم بره تمام این ماه ها با گریه و سختی برام گذشت اما من از این ب بعد هر روز برا شمام دعا میکنم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم خدا بزرگه💚

باور کن کسی نباش خیلی بهتره تا باش عمرت هدر بده بعدم بره تمام این ماه ها با گریه و سختی برام گذشت ام ...

عزیزم همچنین خودت انشاالله که جبران شه