2789
عنوان

پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست
من قبلا اینجوری بودم، از 16سالگیم تا 19با یه پسر بودم .الان 32,سالمه ....زمان طلایی نوجوانی و جوانیم ...

منم نمیتونم درس بخونم تمامی امتحاناتمو گند زدم

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه اتفاقی افتاده که اینجوری شده دقیقا منم تو همین شرایطم

اتفاقی نیفتاده دو روز پیش همو دیدم خوب بود تو این دو سال گاهی وقتا ی مدت اینجوری میکنه خودش که مکانیکه میگه کارم زیاده خسته میشم

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

اتفاقی نیفتاده دو روز پیش همو دیدم خوب بود تو این دو سال گاهی وقتا ی مدت اینجوری میکنه خودش که مکانی ...

درخواست دوستیمیدی راجبش حرف بزنیم اینجا نمیتونم به دلایلی

شرایطمون کاملا مثل همه شاید بتونیم کمککنیم به هم

درخواست دوستیمیدی راجبش حرف بزنیم اینجا نمیتونم به دلایلیشرایطمون کاملا مثل همه شاید بتونیم کمککنیم ...

باشه عزیزم

بد بخت نباش ...سخت پشیمون میشی ....درسته سخته فراموش کردنش ولی بذارش کنار .بچسب به زندگی و پیشرفت خو ...

میخوام ولی دلم میخواد بمیرم

بد بخت نباش ...سخت پشیمون میشی ....درسته سخته فراموش کردنش ولی بذارش کنار .بچسب به زندگی و پیشرفت خو ...

ازمن گفتن بود ...ولی فکر کن به حرفام.شعار نمیدم زندگی خودمو برات گفتم تا درس عبرت بشه