2789
عنوان

پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست
واااااای شبیه این الدنگ منهههههه ک منم اینقدر استرس کشیدم معده و رودم بهم ریخته مال منم یه هفته س پی ...

چون نزدیک ولنتاین میخوان خودتون کات کنید از کادو راحت شن خخخخخخخ

واااااای شبیه این الدنگ منهههههه ک منم اینقدر استرس کشیدم معده و رودم بهم ریخته مال منم یه هفته س پی ...

آره بخدا منم معدم بهم ریخته غذا نمیتونم بخورم💔

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درکت میکنم درکت میکننممممممممممممم همش دلم میخاد به پیامی تماسی یه ردی از خودم بزاررررم

دقیقا

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

از اول همینجوری بوده ؟ شماره همو ندارین مگه؟

گاهی وقتا اینجوری میکنه الان پیام داد خودش

جواب پیامت میده اصلا؟

اره

الان خودش پیام داد

میخوام ولی نمیتونم هیچکاری نمیتونم بکنم بس فکرم درگیر و منتظرم

من قبلا اینجوری بودم، از 16سالگیم تا 19با یه پسر بودم .الان 32,سالمه ....زمان طلایی نوجوانی و جوانیم که باید درس میخواندم و پیشرفت میکردم رفت....تازه من نمونه دولتی بودم و شاگرد اول کل مدرسه .از وقتی شروع کردم با این پسر ،درسم به شدت افت کرد و نتونستم ادامه تحصیل بدم و هیچی به هیچی

توروخدا؟

آره بخدا