سلام دوستان من خیلی نگرانم چند روزی هست که زیر شکمم خیلی درد میگیره دو دقیقه شدید میگیره ول میکنه اطرافیانم میگن شاید مرده خیلی ترسیدم ولی حالت تهوعم هنوز هست امروزم مادر شوهرم زنگ زد گفت یکی از ازمایش هایی که داده بودی مشکل داشته فردا بریم دکتر دارم از استرس می میرم
از بچه شیرین تر کجا پیدا میشه؟خدایا دامن همه رو سبز کن الهی امین
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
منم اوایل این دردو داشتم نصف شب از شدت درد بلندمیشدم یه دستشویی میرفتم یکم اینور اونور غلط میخوردم به قول تو دودقیقه ای خوب میشدم ولی نه خداروشکر مشکلی نداشتم دکترم گف اگه زود خوب شه موردی نداره داره لانه گذینی میکنه برای شمام انشاالله چیزی نیس
این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
عزیزم نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ،درد زیر شکم اغلب به خاطر کش اومد رنم و بزرگ شدن رحم هست منم که بچه ام مطمئنم حالش خوبه این درد رو دارم گاهی همینجور میگیره و ول میکنه
تا میتونی استراحت کن
مادرشوهرت دکتره؟ آزمایشت رو اگه میتونی بذار ببینیم