2777
2789
عنوان

جنینم چیزیش شده؟

190 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من خیلی نگرانم چند روزی هست که زیر شکمم خیلی درد میگیره دو دقیقه شدید میگیره ول میکنه اطرافیانم میگن شاید مرده خیلی ترسیدم ولی حالت تهوعم هنوز هست امروزم مادر شوهرم زنگ زد گفت یکی از ازمایش هایی که داده بودی مشکل داشته فردا بریم دکتر دارم از استرس می میرم

از بچه شیرین تر کجا پیدا میشه؟خدایا دامن همه رو سبز کن الهی امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس الکی نداشته باش،شکم درد عادیه 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نگران نباش عزیزم.استرس واست خوب نیست.هر چی خدا بخواد همون به صلاحمونه.به خودش توکل کن

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
مادرشوهرت از کجا میدونه؟چندوقتته؟دارو مصرف نمیکنی؟

رفته جواب ازمایشمو گرفته سه تا ازمایش داده بودم واسم نوشته بودن فکر کنم متصدی اونجا گفته 

یعنی قبل بارداری آزمایش و اینا ندادی؟تحت نظر نبودی؟

نه متاسفانه اخه ناخواسته باردار شدم شش ماه بعد ازدواجم

منم اوایل این دردو داشتم نصف شب از شدت درد بلندمیشدم یه دستشویی میرفتم یکم اینور اونور غلط میخوردم به قول تو دودقیقه ای خوب میشدم ولی نه خداروشکر مشکلی نداشتم دکترم گف اگه زود خوب شه موردی نداره داره لانه گذینی میکنه برای شمام انشاالله چیزی نیس

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

عزیزم نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ،درد زیر شکم اغلب به خاطر کش اومد رنم و بزرگ شدن رحم هست منم که بچه ام مطمئنم حالش خوبه این درد رو دارم گاهی همینجور میگیره و ول میکنه 

تا میتونی استراحت کن

مادرشوهرت دکتره؟ آزمایشت رو اگه میتونی بذار ببینیم 

منم اوایل این دردو داشتم نصف شب از شدت درد بلندمیشدم یه دستشویی میرفتم یکم اینور اونور غلط میخوردم ب ...

واقعا خدا کنه دقیقا منم همینجوریم ولی خب لانه گزینی مگه اولش نیست؟؟؟؟فکر میکنم تموم شده باشه