2777
2789
عنوان

جوش پوست

107 بازدید | 24 پست

سلام خوبین

من کلاس هشتمم پوستم جوش داشت جاش هم مونده بود رفتم دکتر یه پماد سبومای سبز داد با کپسول دارسی سایکلین بعد دستام خیلی خشکی میکرد یه مرطوب کننده و نرم کننده دکتر ژیلا هم داد با ۱۰ درصد اوره اسرین بعد من قبلا اصلا چیزی به پوستم نمیزدم با آب خالی میشستم فقط گاهی با شامپو الان رفتم یه ژل شستشو راکوتن گرفتم برای پوست های خشک و حساس بعد وقتی صورتم رو شستم باید مرطوب کننده استفاده کنم دیگه از همون دکتر ژیلا استفاده کنم که برای دستم بود؟ یه کامان هم دارم کدوم بهتره؟

برای ضدآفتاب چی؟ یه دکتر ژیلا دارم برای پوست های خشک و حساس با spf ۵۰ خوبه؟ چون من تو گنابادم اگه اومده باشین بیشتر موقع ها هوا گرم و آفتابیه حالا من که میرم مدرسه برای همون اون خوبه؟ چون الان همینا خیلی شد مبلغش یه شامپو ضد شوره هم گرفتم دیگه نمیتونم بگیرم چیزی خوبه همون یا بگیرم بهتره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکساشو فرستادم گفت منتشر میشه ممنون میشم کمکم کنین چون چندوقته پوستم خیلی خرابه

ببین روتینت کامله تقریبا

فقط ی ابرسان مخصوص پوست صورتت میخواد

ینی اول صورتتو با اون ژله بشور بعد ابرسان مخصوص پوستتو ک من درمالیفت پیشنهاد میکنم اونو بزن بعدشم ک جذب شد رو جوشات هموم سبومارو بزن

حالا میری مدرسه دیگ صد جوشو نزن و فقط ابرسان و ضدافتابتو بزن

اون کامان هم بنظرم نزم ب پدست صورتت خراب میکنه یا تیره تر میشی حیفه روتینت فقط بزن ب بدن و دستت

ببین روتینت کامله تقریبا فقط ی ابرسان مخصوص پوست صورتت میخواد ینی اول صورتتو با اون ژله بشور بعد ابر ...

باشه ممنونم عزیزم روزی دوبار یه بار صبح یه بار شب صورتمو بشورم کافیه؟

برای جای جوشه چون فرورفته شده شب هایه یعنی

بعد اینکه صورتمو شستم آبرسان زدم بعد بزنم؟

الان نمیتونم بخرم آبرسان همون دکتر ژیلا خوبه به نظرتون؟

یدونه ابرسان مرطوب کننده درمالیفت بگیری حله با خودت مذرسه ام ببر هی با ضدافتاب تمدید کن

باشه حتما

ضدآفتاب همون دکتر ژیلا خوبه؟

تا دو سه روز دیگه نمیتونم بخرم تا اون مدت بدون آبرسان اوکیه؟

باشه ممنونم عزیزم روزی دوبار یه بار صبح یه بار شب صورتمو بشورم کافیه؟ برای جای جوشه چون فرورفته شده ...

اره در واقع یبار صبح قبل مدرسه بشور یبارم بعد مدرسه چون الودگی و ... هست اگه مدرسه نرفتی یبار صبح ی بار شب

فک کنم ضد جوشت دوبار در روزه ک اونم تو همین دوبار بزن و میری بیرون نزن ممکنه لک شه صورتت

و برای ابرسان خ مهمه بتونی بخری عالیه پس بفکرش باش

اگه نمیتونی روی دمتر ژیلارو بخون چی نوشته اگه برا صورت زده بزن اگه ن همون کامانو بزن

چون اوره اوسرین چربه بدتر جوش میزنی

باشه حتماضدآفتاب همون دکتر ژیلا خوبه؟تا دو سه روز دیگه نمیتونم بخرم تا اون مدت بدون آبرسان اوکیه؟

تا اون مدت اگه پوستت خشک میشه کامانو بزن

من بنظرم تیره میکنه سعی کن زیاد استفاده نکنی

بعد رفتم دکتر گفت باید سه جلسه پیلینگ انجام بدی کسی میدونه چطوریه؟گفت بی حسی میزنم یعنی بی حسیش چطور ...

فک کنم برا هموم جای جوشاته

استرس نداشته باش ی بی حسیه ک اونم قک کنم تزریق کنن

اره در واقع یبار صبح قبل مدرسه بشور یبارم بعد مدرسه چون الودگی و ... هست اگه مدرسه نرفتی یبار صبح ی ...

ممنون از راهنماییتون

روزایی که مدرسم شب هم یه بار صورتمو بشورم برای کرم جوش؟

باشه ممنون

درمالیفت قیمتش در چه حده؟

تا اون مدت اگه پوستت خشک میشه کامانو بزنمن بنظرم تیره میکنه سعی کن زیاد استفاده نکنی

باشه اره برای دستام میزدم خشکی میکرد احساس میکردم یه کم تیره تر میشه

ضدآفتاب همون دکتر ژیلا خوبه چون همه این داروها به آفتاب حساسه

استیلن چطوره؟