2777
2789
عنوان

داغونم به خدا

745 بازدید | 21 پست

دیشب شوهرم نیومد خونه گفت شیفتم میرم سرکار

ولی اصلا یه زنگ نزد. یه کاری داشت دوبار زنگ زد به دخترم با من حرف نزد انگار که نمیتونست با من حرف بزنه چون قهر هم نبودیم. انگار پیش کسی بود. گفت تا صبخ بیداریم ولی امروز عصر که اومد خونه اصلل خسته نبود معلوم بود خوابیده. دیشب بهش زنگ هم زدم جواب نداد. حالم از این زندگی بهم میخوره. دوست دارم شب که میاد فقط تو گوشیم باشم دلم میخاد دردی که من میکشم رو بکشه فکر کنه خیانت میکنم تا زحر بکشه تا فکرش مشغول بشه. نمیدونید چقدر حالم خرابه. با بچم هم دعوام شد از بس عصبی بودم. از بس تنهام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبم انقدر گرفته میتونم خودم رو بکشم راحت بشم نه بخاطر اون مردک بخاطر اینکه گیر کردم. که زن انقدر بی ...

🥺

حالا بذار ببینم چطوری رفتار میکنه

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

بعضی وقتها میگم کاش ما خانوما انقدر احساساتی نبودیم

واقعا. کاش میتونستیم همه چیز رو رها کنیم دلمون از سنگ بشه و بریم. حتی بخاطر بچه ها هم تحمل کنیم اخر تنهامون میذارن

منم مث تو هستم عزیزم شوهرم محل نمیده بابا به درک بیخیال آدم نمیشن اینا به خودت برس هر چی که حالته خو ...

این اتفاقا هم خدا رو میخاد هم خرما. خیلی هم به من توجه میکنه ولی من حالم بد میشه چون الکیه. میخام بهش توجه نکنم به درک. همش میگه توهمی هستی. من توهمی هستم؟ وقتی تو ماشینش گیره پیدا کردم مو بهشه میگه مال مامانمه سوارش کردم. تو جیبش بلیط سینما ساعت دوازده شب دیدم میگه دوستم داده من توهمی هستم؟ بعد تهدید میکنه که تو لیاقت نداری میذارم میرم پشیمون میشی