|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁
اینجا هم زن موفق زیاد داریم منتها خود تحقیر و نادون هم زیاده
اهمیت نده سعی کن خودت بهترین باشی ♥️
«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
تقصیر سیستم مرد سالاره که ذره ذره فکرمونو جوری چیده که انگار صفت دخترونه و زنونه به چیزی بدی آوردیش پایین
و برعکس وقتی به یه چیز صفت مردونه بدی بردیش بالا
مثلا همین که میگن طرف یه پا مرده برا خودش ممکنه تعریف باشه ولی ریشه تو زن ستیزی داره
من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊
|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!