2777
2789
عنوان

یه صلوات فقط😰

87 بازدید | 13 پست

خاهشایه صلوات برام بفرستین خیلی میترسم بااینکه مطمئنم خداهواموداره😢

بابام ازیه موضوعی باخبرشده حالاازواکنشش میترسم😭خداکنه به روم نیاره،خداکنه کاری نکنه ک ناراحت بشم😢توروخدایه صلوات بفرستین ک منطقی رفتارکنه بخداتقصیرمن نبود😥

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من 14 تا به نیت 14 معصوم برات فرستادم ایاشلله که خیره و هیج اتفاق بدی نمیفته توکل به خدا کن&nb ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالابتونم برات جبران کنم حتی مجازی

خیلی ممنون عزیزم ایشالابتونم برات جبران کنم حتی مجازی

برام دعا کن مشکل مادی زیادی دارم قرض وام بدهی قسط . دعا کن خدا در رزقو  روزی رو باز کنه پولی بفرسته به خیر و عافیت تمام قرضهام رو بدم عزیزم.. ممنونم

سه تا قل هو الله بخون با سه تا صلوات بعد همونجری که میخونی گوشه شال یا روسرت رو گره بزن همون طور که گره میزنی بگو مثلا دهن بابام رو میبندم بعد فوت کن صورت هر کی که میخوای دهنش رو ببندی من امتحان کردم جواب میده

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....
برام دعا کن مشکل مادی زیادی دارم قرض وام بدهی قسط . دعا کن خدا در رزقو  روزی رو باز کنه پولی بف ...

انشاءالله درست میشه عزیزم،همیشه به خداامیدداشته باش چون همیشه لحظه اخرجوری دستتومیگیره و کمکت میکنه ک ازخوشحالی نمیدونی بایدچیکارکنی

این روزایی ک شمامیگینوماهم داشتیم ولی خداروشکردیگ رفع شد این مشکل شماهم خل میشه مطمئن باشین