2777
2789

با اینکه یکم وحشیه

ولی همش دنبال من میگرده هر طرف میرم میره اون طرف قفسش

دیروز داشتم تو اتاق درس میخوندم جیغ جیغ میکرد بعد در باز بود دیدم پر کرد اومد تو اتلق ی جا نشست🥹

همش حواسش به منه قربونش برم😍💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه

مال منم وحشی میشه وقتی دستتو میبری سمتش

ولی میاد روی پام میشینه

بعضی اوقات سرشو خم میکنه سرشو بخارونم

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

عروس هلندیه من وحشی نیس لوس لوسیه بجزمنم هرکی بخاد نازش کنه نوکش میزنه ،خیلی حس خوبی دارم باهاش🥲تازه حرفم میزنه بچم ،اسم خودشو میگه با مامان و سلام نانا و جوجو و.. خیلی گوگولیه دوست دارم بخورمش🥲😂

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

عروس هلندیه من وحشی نیس لوس لوسیه بجزمنم هرکی بخاد نازش کنه نوکش میزنه ،خیلی حس خوبی دارم باهاش🥲تاز ...

اره منو نوک نمیزنه

هرکاری کردم حرف نزد

روی دستم میاد ولی نمیزاره نازش کنم خیلی بانمکه🥹🥲

عزیزم بهش مغزیجات بده نازش کن اهلیش کن منم دوتادارم بچه هامند

ببخشید یسوال؟

چیا به عنوان تشویقی بهش بدم؟

چند سالگی میتونم براش جفت بیارم؟

اره منو نوک نمیزنههرکاری کردم حرف نزدروی دستم میاد ولی نمیزاره نازش کنم خیلی بانمکه🥹🥲

میدونی من خیلی میشینم کنار قفسش باهاش حرف میزنم حین کارم حرف میزنم باهاش قربون صدقش میرم همرو یاد گرفته الانم تازه پرواز میکنه از کیه دارم باهاش تمرین میکنم.بهش چیز میزم میدی بخوره مثل تخم مرغو و هویجو اینا؟

ببخشید یسوال؟چیا به عنوان تشویقی بهش بدم؟چند سالگی میتونم براش جفت بیارم؟

تخمه،بادام هندی،بادام درختی وپسته،البته ریزکن بده درشت نباشن، من واسه نرم یک ماده گرفتم ولی جفت نشدن میگن جفتشون باید وحشی باشندازمن اهلی هستن خواهروبرادرشدن،ازیکی که جفت داره بپرس

😏B
ببخشید یسوال؟چیا به عنوان تشویقی بهش بدم؟چند سالگی میتونم براش جفت بیارم؟

خواهش میکنم

من همه چی میدم ارزن تخمه ..پسته هم یکم میدم

تخم مرغ آبپز سبزیجات

برای تشویقی من تخمه میرم یاهم چند دونه پسته