2777
2789
عنوان

قیچی کردن مژه و رشد مژه

137 بازدید | 24 پست

دخترا تو نینی سایت دیدم یکی گفته بود قیچی کرده مژهاشو و رشد خوبی داشته بعدش

منم الان نوک مژهامو قیچی کردم یکم، بعد از یکماه نتیجشو میگم بهتون فقط یادم بندازید اگر یادتون موند🫠🤌🏽😂

حالا کسی دیگه اینکارو کرده تاثیر داشته؟یا الکی الکی کوتاه کردم مژهامو😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعموم بچه بودیم اینکارو کرد هنوز در نیومده😑

نمیخاستم ناامیدت کنم ولی این چا کاریییییههههه اخههه دختررر

🖤بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست علم افلاطون،حریف جهل مادرزاد نیست

من قبلن کردم خیلی تاثیری نداره همون سریتا کرچک اینا بهتره

از طرفی میگن وازلینم خوبه من سالهاست دارم میزنم وهلا نتیجه ندیدم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من سر مژه هام بور و طلایی بود اصلا دیده نمیشد مژه هام بلنده ریمل میزدم یکم که فقط مشکی بشه

حدود دو ماه پیش سرشو خیلی کم زدم که همون طلاییا بره با خودم گفتم دوباره مشکی در میاد

دوباره طلایی شد سرش😂😭 بعد یه ماه قد مژه هام مثل قبل شد

من قبلن کردم خیلی تاثیری نداره همون سریتا کرچک اینا بهترهاز طرفی میگن وازلینم خوبه من سالهاست دارم م ...

من ۲۳سالمه والا ۱۷/۱۸سالگی خیلی وازلین زدم

سریتا ام زدم دو دوره ولی تاثیر نداشت و حس کردم به مرور بالای پلکمو سیاه کرد یکم

نههه

خالم خیلی سال پیش زد با کلی سرم و اینا برش گردوند 😂🤦

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

😂😂😂😂عالی شددد خداروشکر از ته نزدمنبابا درمیاد بارها مژه کاشتن از ریشه کنده شده و باز درومده

نه ایشالا که درمیاد🥲😂

🖤بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست علم افلاطون،حریف جهل مادرزاد نیست