2777
2789
عنوان

دختر کلاس دوم

108 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر،دخترم کلاس دوم هست درسش خوبه خیلی امروز رفتم کارنامه گرفتم معلم میگفت همه جوره راضیم فقط با بچه ها ارتباط نمیگیره فوق العاده خجالتیه چکارش کنم رابطه اجتماعیش بالا بره

وای خدا منم همین بودم دبستان

|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب پس تا داخل اجتماع نره که درست نمیشه تو کوچه میره یا دوستی چیزی داره همسایه؟

نه همش خونه حالا تابستون امسال میخوام با شوهرم صحبت کنم ببرمش کلاس زبان

باهاش صحبت میکنم که باید اجتماعی باشی با صدای بلند حرف بزن انگار اعتماد به نفسش کم هست

اعتماد به نفس و اجتماعی بودن با حرفای شما زیاد فکر نمیکنم تغییری کنه باید حتما بره تو جامعه

کلاسای ورزشی مختلف بفرستش یا هنری دسته جمعی

بهش وعده بدم اگه قول بدی با دوستات بازی کنی و اجتماعی باشی تابستون تو رو میبرم کلاس زبان چون مدتیه میگه دوست دارم کلاس زبان برم

بهش وعده بدم اگه قول بدی با دوستات بازی کنی و اجتماعی باشی تابستون تو رو میبرم کلاس زبان چون مدتیه م ...

اگر انلاینم براش معلم خصوصی بگیرید واسه زبانش بازم خوبه اگر شرایط مالیشو داشته باشید

اگر انلاینم براش معلم خصوصی بگیرید واسه زبانش بازم خوبه اگر شرایط مالیشو داشته باشید

آره باید اینکارو براش بکنم تو جمع فامیلا خوبه بازی میکنه تو مدرسه اینطوره