2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

190 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من تست حلقه رو شكم رو انجام ميدم هركي يه جور ميگه،كسي هست كه الان باردار باشه و انجام داده باشه درست در اومده باشه نحوه ي انجامشو توضيح بده؟

خرافاته 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من از اول بارداری تا الان تمام علایمم پسر رو دارم.در حدی که رفتم سونو و گفته دختره اما اطرافیان باور نمیکنن.دریغ از یه علامت دختر

یعنی در این حد

خواستم بگم فقط و فقط سونوگرافی

تست خانگی و حلقه و وایتکس و اینا همش الکیه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
رو شكمتون انجام داديد؟دوراني حركت كرد يا خطي كه گفتن پسره بهتون؟ زنده باشه گل دخترت

روشکمم نه روی مچ دستم بود فک کنم دقیق یادم نیست دورانی بود یا خطی

ینی چشماش چه رنگی بود💔
عزیزم من از اول بارداری تا الان تمام علایمم پسر رو دارم.در حدی که رفتم سونو و گفته دختره اما اطرافیا ...

میشه سنتون و ماه اقدام رو بگین

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزم من از اول بارداری تا الان تمام علایمم پسر رو دارم.در حدی که رفتم سونو و گفته دختره اما اطرافیا ...

بعيد نيست سونو بهتون اشتباه گفته باشه ها

چه زود جنسيت و بهتون گفتن

بعيد نيست سونو بهتون اشتباه گفته باشه ها چه زود جنسيت و بهتون گفتن

الان هفته ی 18 هستم.الان دیگه نشون میده

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍