2777
2789
عنوان

مشکی😒😕

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست
چرا خوبه ک  چجوری مگ حالتش تعریف کن تابگم

ببین تونت عکسشو دیدم کلا سفیدش زیاده و رنگیاش کم مشخصه الان مالن من رنگیاش ته نشین شده سفیدش مونده بالا از قالبم در اوردم بالا کلا رنگی رنگیه

خداجونم،مرسی که هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایس میذاشتی الورا کاملا خنک شه بستنی هم هم دمای محیط شه  بعد خیلی نباید هم بزنی  یواش ...

من زیاد هم زدم ولی دماشو رعایت کردم مرسی از رهنمایت این بار اینا رو رعایت کنم ببینم میشه

خداجونم،مرسی که هستی
خانمی عکس گذاشتم ببین اگه با نارگیل دورس کنم بهتر میشه

اره عزیزم عکستو دیدم😊

دسر نارگیل سفیده سفید میشه خیالت تخت

جعبش مثل همون ژله هاست روش زده دسر نارگیل

مزشم شیرینه فقطم باید با شیر درست شه

در ضمن وای چقدر خوش سلیقه ای😍😍😍😍😍

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
اره عزیزم عکستو دیدم😊 دسر نارگیل سفیده سفید میشه خیالت تخت جعبش مثل همون ژله هاست روش زده دسر نار ...

مرسی عزیز دلم لطف داری این بار حتما باید امتحان کنم یکیم رژ قرمز جون چن تا  فنا رو گفت که من رعایت نکردم رو دسر نارگیلم طرز دورس کردنش هست دیگه 

خداجونم،مرسی که هستی
مرسی عزیز دلم لطف داری این بار حتما باید امتحان کنم یکیم رژ قرمز جون چن تا  فنا رو گفت که من رع ...

اره هست خیلی اسونه موفق باشی😊

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
بفرستی که ممنون میشم

طرز_تهیه_ژله_خرده_شیشه:

برای این ژله ابتدا سه عدد ژله کیوی و پرتقال و انار رو بصورت ساده و با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد حل کردم و ریختمشون داخل ظرفهای معمولی و گذاشتم داخل یخچال که ببندن بعد از بسته شدن با چاقو کاملا ریزشون کردم و با هم مخلوطشون کردم و ریختمشون رو یه سینی و دوباره گذاشتمشون داخل یخچال،بعد دو عدد ژله تمشک آبی رو با دو لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه (دقت کنین که کاملا ژله خنک شده باشه وگرنه با بستنی حل نمیشه) بعد دو عدد بستنی لیوانی وانیلی رو که از قبل تو دمای محیط گذاشته بودم رو بهش اضافه کردم و کاملا باهم مخلوطشون کردم تا یکدست بشه بعد ژله های ریز شده رو از یخچال در آوردم و بهش اضافه کردم و یه مقدار با قاشق بهمشون زدم و بعد ریختمشون داخل قالب و تا چند ساعت گذاشتمش داخل یخچال تا ببنده🌺